3D napis

Stric

Slojoomla boss
21. jul 2007
143
14
18
S katerim programom je najlažje narediti 3D napis, kakršen je v priponki.
Če lahko kdo svetuje kaj takega, da ne bi potreboval en mesec, da spoznam osnove programa.

Hvala za predloge.

lp
175315-slika.jpg

Priponke

• 175315-slika.jpg
    175315-slika.jpg
    12,3 KB · Ogledi: 297
Nazadnje urejeno:

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Eh, problem je v tem, da bi vsak rad modeliral v 3D, ne bi pa porabil niti en mesec, da se nauči uporabljati program. In večina programov za 3D modeliranje vzame kak dan (ali leto) več kot en mesec. Zato verjetno vsak, ki to obvlada in prebere tak post se počuti malo užaljenega.

Sicer se da to narediti tudi v Photoshopu, ampak bi vzelo kar nekaj časa. Evo se javim, da bom pogledal kako hitro se to da narediti.
smile-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
bi naredu pa nimam casa. sori... malo se pomatraj, saj majo vsi 3d programi funkcijo, da lahko vpises crke not, pol pa jih samo potegnes ven v tretjo dimenzijo. tutorialov na netu kolk ces o tem, program po zelji... da se lepo tud v ilustratorju naredit, ce so 3d programi pretezki

Bane

Pripravnik
22. jul 2007
210
0
16
Danes na Zemlji, jutri pa v vesolju
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Eh, problem je v tem, da bi vsak rad modeliral v 3D, ne bi pa porabil niti en mesec, da se nauči uporabljati program. In večina programov za 3D modeliranje vzame kak dan (ali leto) več kot en mesec. Zato verjetno vsak, ki to obvlada in prebere tak post se počuti malo užaljenega.

Sicer se da to narediti tudi v Photoshopu, ampak bi vzelo kar nekaj časa. Evo se javim, da bom pogledal kako hitro se to da narediti.
smile-1.gif

JE TAKO.
Jaz bi to nardil v ACAD-u ker ga pač uporabljam (in se ga učim) že ... hm... (premalo prstov na roki) že ene 15 let.

Je pa res, da so drugi programi bolj primerni, vendar sm pač v ACAD-u bolj doma.

Nazadnje urejeno:

Stric

Slojoomla boss
21. jul 2007
143
14
18
Ma, nismo se razumeli.
Brez skrbi, da vem, da se ne da naučiti uporabljati katerikoli program za 3D modeliranje v enem dnevu.
To niti ni bil moj namen, ker se s tem ne mislim ukvarjati.
Iskal sem le nasvet, kateri program uporabiti za izvedbo približno takega efekta, kot je na sliki. Za to pa ne potrebuješ naštudirati delovanje kompletnega programa.

Skratka, vsem hvala za namige. Jaz sem malce bral po tujih forumih in nekako izbral Cinema 4D. Ne vem, ali je lažji ali težji od ostalih, mi je pa uspelo nekako v dveh dnevih spraviti skupaj tole testno sličico. 3D efekt je narejen v C4D, odsev pa v PS.

lp
186024-logo2.jpg

Priponke

• 186024-logo2.jpg
    186024-logo2.jpg
    13,4 KB · Ogledi: 269