Sej 30 tfsi je oznaka za 1.0 t 3 cilindreda nisi zgrešil oznake..KW namesto KM...ker že 1.0 3 cylinder pri VW ma tako moč oz celo večjo. Taki mlinčki pa gredo ponavadi v kake polote golf potem se že konča
110 KM je 110 KM. Pelješ se, ni pa za dirkat. Za upokojence je dovolj (nekatere).Ne nisem se zmotil audi a3 ima 81kW oziroma 110KM.
zdi se mi da audi a3 limuzina ni tok težka da ima samo 110KM.
turbina mogoče doda malo več.
Včasih niso imeli turbine ko so bili nekateri FSI, Zdej so vsi TFSI.
Spodobno, če primerjam s passatom. Ni dirkalnik, ni pa polž. 9 s od 0 do 100. Avtocesta z lahkoto 170 kruzaš.Kako pa je pri 2.0 150KM, pri audi a4 karavanu.
ZanimivoPri nas doma je od poletja A3..mislim da ima 116KM..je 1.0 3 cilindre (2018). Me je presenetil z odzivnostjo in mirnim delovanjem. Sem vozil kar nekaj avtov s tremi cilindri in je ta bil najbolj miren. V bistvu pri temu avtu 4. cilindra ne pogrešam. Sam imam novo Kono 1.0 120KM 3 cilindre. Moraš imeti vsaj 2000obr da ne čutiš vibracij. Prejšnji teden vozil en teden VW Taigo 3 cilindre 95KM isto trese. Renaulti 3 cilindre isto.
Lp
Kako gledate na motorje 30TFSI z 110KM, a to kam gre.
Ker ima še navadni ford focus 125KM, en novi audi a3 pa 110KM, ne vem no.
A tista turbina, ki jo ma notri, da mogoče močnejši občutek kot samo 110KM.
Zakaj novo dacio
Daj vzemi novo Dacio raje. Če nisi pač nisi. Next.
To je alter, tukaj se ima samo najjače stroje.Zakaj novo dacio
Zakaj novo dacio
To je alter, tukaj se ima samo najjače stroje.
Če verjameš parim napihnjencem![]()
![]()
Ja ti se jokaš, da je to premalo za eno kanto od audija.Ja, 3 cilindre in 1.0 motor, res govorimo o hudih strojih. Wtf?