Jih ne naredi nič manj kot slovenski voznik, le da je možnost da ka kaznujejo veliko manjša. kazen pa tud.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
In ja, v Nemčiji so prekrški še zmeraj cenejši kot pri nas. A se je kdo vprašal, kolk prekrškov nemški voznik sploh naredi povprečno, ko se zapelje na cesto? In potem še koliko jih naredi slovenski voznik?
.
Citat:
pa še oznake, ki pomagajo vozit v megli.
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
sej obstajajo še druge poti med mariborom id prujem. celo hitrejše. tudi če voziš po omejitvah.
Najhitrejša pot. vmes so 3 vasi kjer je omejitev 50, drugače je skozi 90. pa prometa sploh ni. cesta pa niti ni ozka. je vsaj tolk široka kot regionalka.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Je še varianta skozi Kungoto, Brunšvik pa do Rač ali do Rogoze, samo je tudi veliko vasi, pa ozka cesta.
Točno!Citat:
Bustast zakon za butast folk, očitno ne gre drugače.
A bejži no, a razpizden si bil, ker si 15 minut dlje vozil v Ormož? Kaj pa, če bi bil ormož še 50km dlje od Maribora? kolk bi bil pa šele pol razpizden? A bi ti sploh preživel to razdaljo in čas, ki bi ga ponucal? Totalno razpizden bi bil, na smrt...Citat:
ksz... Tudi sam opažam, da je stanje na cestah zdaj neznosno - ponavadi sem za pot MB - Ormož porabil 40-45 minut, zdaj sem se peljal 4x od novega zakona in vsakokrat porabil 1 uro + to, da sem bil na cilju čisto razpizdjen, ker smo se vozili 40 v naseljih in 60-70 izven naselij. Prehitevat pa se da samo med Ormožem in Ptujem, med Ptujem in Mariborom pa skoraj ni možnosti, saj so vsepovsod omejitve ali pa neprekinjena črta Dodatno pa me vedno razpizdijo še vse te omejitve 50 - med Ptujem in MB imajo vse vasi pločnike in razsvetljavo, široke pasove, pa je omejitev vztrajno 50
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Jih ne naredi nič manj kot slovenski voznik, le da je možnost da ka kaznujejo veliko manjša. kazen pa tud.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
In ja, v Nemčiji so prekrški še zmeraj cenejši kot pri nas. A se je kdo vprašal, kolk prekrškov nemški voznik sploh naredi povprečno, ko se zapelje na cesto? In potem še koliko jih naredi slovenski voznik?
.
Vzroki za takšno število nesreč niso v prenizkih kaznih, ne vem kako je lahko kdo tako glup da si to ne zmore zapomnit.
Pa že prejšnje povišanje je to jasno pokazalo.
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
500e za neprekinjeno crto. Ajooooj. Zakaj imam obcutek, da bojo spet zasede Hotedrsica - Kalce
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Pismo pa si moram zdaj dat števec popravit al pa novga kupit