3. vseslovenska vstaja in shod Zbora za republiko

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ostal mu je samo še ološ in pripadniki Cerkve, tipa Ivan Štuhec, skratka skrajneži.
Zanimiva iztočnica, pa seveda po tvoji stari navadi spet en otročji sklep.

Vsakemu vsaj malce razmišljujočemu človeku je jasno, da bo RKC v trenutku zajahala drugega konja, ko ji bo to koristilo. In se delala, da so se jim SDS in Janša vsilili, oni pa so se jih otepali kolikor so mogli.

S soborci se do konca borijo (in padejo) pokončni in dostojanstveni ljudje. Kar pa Štuhec, Stres in ostala politikantska RKC zalega niti slučajno niso.

P.S.:
Jao, Šnecer, a se res ne moreš mal umirit?
Nabijaš, nabijaš, nabijaš.
In potem še malo še nabijaš...

Daj, poskusi se no malo kontrolirat.
A res ne razumeš, da si že 1000 postov nazaj povedal vse, kar imaš zanimivega in novega povedati.
Brez heca, ponavljaš se kot pokvarjena plošča in vsako temo, v kateri se oglasiš, narediš praktično neberljivo.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Verjetno dobro služi na račun iVana
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Kateri del mojih prispevkov nisi razumel, da ti obnovim?
hysterical-1.gif

Saj zdaj grem pustovat, nič bat, nekateri so pač včeraj dosegli dno in spoznali resnico.

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:

Vsakemu vsaj malce razmišljujočemu človeku je jasno, da bo RKC v trenutku zajahala drugega konja, ko ji bo to koristilo. In se delala, da so se jim SDS in Janša vsilili, oni pa so se jih otepali kolikor so mogli.

S soborci se do konca borijo (in padejo) pokončni in dostojanstveni ljudje. Kar pa Štuhec, Stres in ostala politikantska RKC zalega niti slučajno niso.

ti šele poenostavljeno sklepaš
stupid-1.gif
vidiš odsev tvojih in tvojega opurtunizma pa projiciraš na druge. Vsled najhujšim podtikanjim in celo mučenjem v zgodovini se pravi kristjani niso obnašali opurtunistično.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
hysterical-1.gif
"Katerega dela mojih prispevkov..."

Če že ne moreš molčati, uporabljaj vsaj rodilnik.
Da ne bo že na prvi pogled in na daleč vidno, kako zelo limitiran si.

Morda ne bi škodilo, ko bi vsaj del časa, ki ga porabiš za neskončno ponavljanje iste mantre, namenil učenju slovnice.
Kaj praviš? To so zgolj mokre sanje odraslih članov foruma, kajne?

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik stop pravi:
stupid-1.gif
vidiš odsev tvojih in tvojega opurtunizma pa projiciraš na druge. Vsled najhujšim podtikanjim in celo mučenjem v zgodovini se pravi kristjani niso obnašali opurtunistično.

A bejž ?

Mimogrede... Kdo pa so "moji"? Razsvetli me, prosim!

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik stop pravi:
Vsled najhujšim podtikanjim in celo mučenjem v zgodovini se pravi kristjani niso obnašali opurtunistično.

Ti imaš prav seznam besed, katerih pomena ne poznaš, ampak se dobro slišijo in jih potem po potrebi malo natreseš v svoje veleumne izjave?
hysterical-1.gif

Po mučenju se večina ljudi obnaša drugače kot pred njim. Ne vem zakaj bi bili kristjani izjema...

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
hysterical-1.gif

Saj zdaj grem pustovat, nič bat, nekateri so pač včeraj dosegli dno in spoznali resnico.

To bi veljalo bolj za Viranta in preostanek njegovih sedanjih oboževalcev. Na trgu se je na začetku zbralo 1000 protestnikov pa mu je takoj zavibrirala preživetvena mrenica med prsti. Javnomnenjske ankete so ga za trenutek pozabile pa je bil čisto presran in tak bi naj sestavljal neko projektno vlado.... skupaj z Erjavcem
bonk.gif

race_noge.jpg

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
hysterical-1.gif
"Katerega dela mojih prispevkov..."

Če že ne moreš molčati, uporabljaj vsaj rodilnik.
Da ne bo že na prvi pogled in na daleč vidno, kako zelo limitiran si.

Morda ne bi škodilo, ko bi vsaj del časa, ki ga porabiš za neskončno ponavljanje iste mantre, namenil učenju slovnice.
Kaj praviš? To so zgolj mokre sanje odraslih članov foruma, kajne?

No, zdaj se boš pa še v slovnico vtikal
hysterical-1.gif
ko se ti je vse drugo včeraj v par urah sesulo.

Morda sem res napisal kakšen post preveč, vendar se nanaša na vsebino, tvoji izdelki pa so čisti spam in off topic.

Pri sebi prvo poglej in če ne zmoreš vsebinske debate, se odstrani. Imaš na voljo specialen del podforuma, kjer se zbirate enako misleči.

Ali je tudi tisti podforum prenehal z delovanjem?

p.s.
glede slovnice: a greva malo tvoje zmazke pogledat in z rdečo ...?
primitiven izpad

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik stop pravi:
Vsled najhujšim podtikanjim in celo mučenjem v zgodovini se pravi kristjani niso obnašali opurtunistično.

Ti imaš prav seznam besed, katerih pomena ne poznaš, ampak se dobro slišijo in jih potem po potrebi malo natreseš v svoje veleumne izjave?
hysterical-1.gif

Po mučenju se večina ljudi obnaša drugače kot pred njim. Ne vem zakaj bi bili kristjani izjema...

amerika ! si preverjal sskj .... tudi če bi ti napisal 100% slovnično pravilno nebi razumel

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
No, zdaj se boš pa še v slovnico vtikal
hysterical-1.gif
ko se ti je vse drugo včeraj v par urah sesulo.

Morda sem res napisal kakšen post preveč, vendar se nanaša na vsebino, tvoji izdelki pa so čisti spam in off topic.

Pri sebi prvo poglej in če ne zmoreš vsebinske debate, se odstrani. Imaš na voljo specialen del podforuma, kjer se zbirate enako misleči.

Ali je tudi tisti podforum prenehal z delovanjem?

p.s.
glede slovnice: a greva malo tvoje zmazke pogledat in z rdečo ...?
primitiven izpad

Meni sesulo?
Vidim da nista sprta le s slovnico.
Očitno ti tudi vsebina dela težave.
Razen če se mal hecaš za pusta-hrusta...

Kar zadeva slovničnih korektur, pa kar izvoli! Začni z brskanjem po mojih postih.
Se lahko marsičesa naučiš.
Če nisi preveč limitiran...

O primitivizmu pa tole: ljudje imajo svoja imena, društva svoje nazive.
Uporaba slabšalnic je znak pomanjkanja argumentov, kratke pameti in primitivizma. Nisem pa vedel, da se k slednjemu prišteva tudi pozivanje k vsebinskemu pisanju in uporabi slovničnih pravil.

Vidim, da te žuli ker nimaš dostopa do zasebnega dela.
Vidiš, jaz sem pa ravno pred par dnevi ustanovitelja pohvalil, ker te ni povabil.
Je pa menda to tudi edina stvar, o kateri se z njim strinjava. Namreč da si tečen kot driska, in da dejansko nimaš česa povedati.

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Citat:
Uporabnik stop pravi:
stupid-1.gif

A bejž ?

Mimogrede... Kdo pa so "moji"? Razsvetli me, prosim!

Po teh kracarijah sodeč tukaj na hitro si vsaj med množico anti janša opurtunistov , se šteješ še kam drugam?

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj bo sedaj ta isti verjetno počistil off topic tukaj, da bomo lahko normalno naprej debatirali.
Ostalo sem pa preslišal.

I

Izbrisan uporabnik #488

Nadaljevanje zgodbe.

http://www.24ur.com/pahor-poli...ot-zaljive.html

Citat:

V uradu predsednika republike so po petkovem dogajanju v prestolnici zapisali, da predsednik že dlje časa opozarja na skupno odgovornost za strpnost in visoko raven politične kulture. Na petkov govor Janeza Janše pa so se odzvali v Pozitivni Sloveniji.

"Janša išče samo še stanje popolne sovražnosti"

Na včerajšnji Janšev govor so se odzvali tudi v Pozitivni Sloveniji (PS), kjer so v sporočilu za javnost zapisali, da je bil govor "obupano sporočilo politika, ki čuti, da se bliža konec njegove vladavine, in ki je v svojem predolgem političnem delovanju storil vse, da bi popolnoma razklal državljane." V PS menijo, da je Janši uspelo razdeliti državljane. "Vendar kot pri vsakem pretiranem napenjanju loka, se je tokrat zlomil tudi njegov. Velika večina naših državljanov je postala enotna, da mora iz našega javnega življenja oditi. Njegova zadnja in najhujša provokacija, v kateri govori o "levem fašizmu", govori o človeku, ki išče samo še stanje popolne sovražnosti in ki je pomešal osnovne zgodovinske pojme," so še zapisali.

To so dejansko problemi, o katerih moramo debatirati. Pahor je spet potihnil.

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Vprašaj Šnecerja, ti bo on povedal.

Pa še glih za vkup sta.
Pravi par!
hysterical-1.gif

A Snecer pozna tvoje najglobje skrivnosti? Nisem vedel , žalostno da sta se na tak način razšla.
grin1.gif
po takšni grdi javni ločitvi....

Saj si boš hitro našel novega .... Thrivial te že snubi.
grin1.gif