3. vseslovenska vstaja in shod Zbora za republiko

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik 2CV pravi:
No ja tistih militantnih Jugo generalov in takratne situacije ne bi zagovarjal. Mi je pa fascinantno, da uporablja zelo podobne metode zastraševanja, kot so jih tisti proti katerim se je kot pravi boril. Ne razumem, jaz v tej državi res ne razumem več nič. Pa kje mi živimo? Pa da se razume vi so enaki vsi. Ta generacija politikov mora enostavno zapustit vse funkcije v državi in za politike morajo priti ljudje, ki jim vrednote kot so pravičnost, sociala, enakost ..... niso tuje oz. samo orodje za manipulacijo z državljani. Skratka ljudje, ki jih ne vodijo samo lastni interesi in frustracije iz bližnje zgodovine. Kako to izvesti ne vem, ampak če nočemo tragično končati je to enostavno potrebno narediti!!

Pa lep vikend

Spet boš skočil v luft, kar daj.... Prejšnji teden ste razglabljali kakšen strateg je, o tem se je govorilo po televiziji, kako dela vse strateško....saj se spomniš... Danes berem da je nesposoben,vem da je bil v arestu, vem da je bil obrambni minister ko smo jugose nagnal iz Slovenije. Sedaj pa res ne vem več ali je ali ni.... Pa še nekaj mi je včeraj padlo v oči. Je kdo opatil kje je bil Janez postavljen ko so imeli v Bruslju slikanje premjeji ? Menim da je pozicija dost zgovorna kam spada v družbi...ali pa tudi ne ?
pribitki so nam padali, torej smo delali dobro, danes spet rastejo , ker ne delamo nič(pametnega).
Res prišel je čas ko bodo morali nasprotniki vzet vajeti v svoje roke in izvolit novega madatarja.... Kaj pa če se ne bodo mogli zedinit kdo bi to bil ?Kaj potem ?

2CV

Pripravnik
16. avg 2012
505
12
18
Ne nič se bat ne bom "skakal v luft" sam daj se umiri, pa napiši tako, da bomo kaj razumeli!

LP

I

Izbrisan uporabnik #488

539826607142572634166519.jpg

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik 2CV pravi:
No ja tistih militantnih Jugo generalov in takratne situacije ne bi zagovarjal. Mi je pa fascinantno, da uporablja zelo podobne metode zastraševanja, kot so jih tisti proti katerim se je kot pravi boril. Ne razumem, jaz v tej državi res ne razumem več nič. Pa kje mi živimo? Pa da se razume vi so enaki vsi. Ta generacija politikov mora enostavno zapustit vse funkcije v državi in za politike morajo priti ljudje, ki jim vrednote kot so pravičnost, sociala, enakost ..... niso tuje oz. samo orodje za manipulacijo z državljani. Skratka ljudje, ki jih ne vodijo samo lastni interesi in frustracije iz bližnje zgodovine. Kako to izvesti ne vem, ampak če nočemo tragično končati je to enostavno potrebno narediti!!

Pa lep vikend

Spet boš skočil v luft, kar daj.... Prejšnji teden ste razglabljali kakšen strateg je, o tem se je govorilo po televiziji, kako dela vse strateško....saj se spomniš... Danes berem da je nesposoben,vem da je bil v arestu, vem da je bil obrambni minister ko smo jugose nagnal iz Slovenije. Sedaj pa res ne vem več ali je ali ni.... Pa še nekaj mi je včeraj padlo v oči. Je kdo opatil kje je bil Janez postavljen ko so imeli v Bruslju slikanje premjeji ? Menim da je pozicija dost zgovorna kam spada v družbi...ali pa tudi ne ?
pribitki so nam padali, torej smo delali dobro, danes spet rastejo , ker ne delamo nič(pametnega).
Res prišel je čas ko bodo morali nasprotniki vzet vajeti v svoje roke in izvolit novega madatarja.... Kaj pa če se ne bodo mogli zedinit kdo bi to bil ?Kaj potem ?

Lej, zelo simpl je vse skupaj, iVan je zaključil kariero, proč od korita čimprej.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ta nima takšnih znanj za plenjenje kot iVan, ki je od malega vzgajan, da jemlje iz korita.

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Tale je že pri koritu
boris-vezjak.jpg

Bi ga bilo pa potrebno privest npr. pred Kojaka v MB pa ga z šibo po nagi riti da si bo zapomnil kaj pomeni hujskat ljudi ob enem pa parazitirat na državnih jaslih. Lopov Vezjak

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
694669.jpg

Tegale bomo pa morali volit če bomo hoteli da nas ne bo tiste ki mislimo s svojo glavo in nismo del ovac množice postrojil v vrsto in postreljal v Barbara rov. Ja kriza privleče na plano raznorazne bolnike, ki poletijo na krilih množic, sistem množičnih občil je že instrumentaliziran, teren je pripravljen. Kako je bolan folk pa vidiš po primerkih po raznoraznih forumih.

I

Izbrisan uporabnik #488

Aha, zdaj je lopov, ker je okregal fašistični govor iVana.

Tak je to ja.

I

Izbrisan uporabnik #488

Če pogledam čez palec vse tvoje prispevke tukaj...

Kaj hočeš povedati?

Da je Ivan edini, ki nas lahko vodi?
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Desni so povsem sesuti še od včeraj. Še ne dojamejo, da se jim je pravljica sesula.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stop pravi:
ne edino Virant nas lahko vodi....
bonk.gif

Bomo videli kdo bo mandatar, zagotovo pa to Janša več ne bo.

Zagotovo pa se Virant, ki ne bo mandatar, zna vsaj lepo obnašati, ne deli ideološki, ne zmerja s fašizmom in podobnimi primitivnimi izjavami nevrednimi politika in državnika.

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stop pravi:
bonk.gif

Bomo videli kdo bo mandatar, zagotovo pa to Janša več ne bo.

Zagotovo pa se Virant, ki ne bo mandatar, zna vsaj lepo obnašati, ne deli ideološki, ne zmerja s fašizmom in podobnimi primitivnimi izjavami nevrednimi politika in državnika.

Ja seveda da nebo mandatar... ker nima jajc. On bi se skril odzadaj in na pritlehen in hinavski način želel voditi državo kot je to storil to pot ko se je vsilil na udobno funkcijo predsednika DZ. Pa saj mu zaniha hrbtenica če prdne novinar proti njemu, kaj bo on...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik stop pravi:
bonk.gif

stranska SDS se še ni pobrala še vedno edino le linki na twiterju od govora velikega vodje.
Mesija nas pač ne more več vodit sploh po govoru včeraj.
In ja Gregor je prava izbira ker je načelen.
Mislim da bomo počasi imeli vsi dovolj teh njegovih insinuacij o tistih prilepljenih na državni sesek le kje je on prilepljen
confused-1.gif

Drugače pa sem umrl od smeha včeraj ko je en od protestnikov želel da se mu šturm podpiše na njegov protestni pano potem pa mu je rekel najmanj 3 mesece vas bom sanjal
bonk.gif

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Žalostni sta dve stvari, ena je nespoštovanje inštitucij JJ, drugo pa je bilo v tem, da so imeli vsestajniki tuje zastave, peli tuje pesmi...se pravi ne spoštujejo Slovenije.
Če oni tuje pesmi je OK, če tadrugi Zdravljico, je narobe!!!

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Desni so povsem sesuti še od včeraj. Še ne dojamejo, da se jim je pravljica sesula.
Mislim da so desni že dojeli, ampak zdaj je treba podobno dopovedat tudi levim, da je tudi rdeča pravljica sesuta.......
.....in to bo težaško delo,....majo še bolj trde buče.....
cry12bpy.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Zdaj se kaže tisto, kar sem omenil leta 2008, ko je Ivan pušnil na volitvah.

Imel je srečo, da je izgubil, sicer bi zaradi recesije njegova vlada odletela kot za šalo, bil bi pa že takrat politično mrtev.

Tako pa si je življenje podaljšal še za 5 let in pušnil sedaj, ko ni svoje vlade obdržal niti eno leto
hysterical-1.gif
, pokazal se je torej še bolj nesposoben od Pahorja v takšni krizi, čeprav je bil krizni šok še večji leta 2008-2011.

Veliki vodja je dokazal, da preprosto ni dorasel zadevi, za vse so pa krivi drugi, tudi strici iz ozadja ter neprijetna zgodovina.

Da se tudi njegov folk obrača proti njemu, je dejstvo, poznam dva, ki sta člana SDS in sta mi omenila v razgovoru, da je to pa sedaj postala brezupno.

Ostal mu je samo še ološ in pripadniki Cerkve, tipa Ivan Štuhec, skratka skrajneži.

Zdaj se moramo zbrati in nekako sestaviti vlado, ki bo delala za BLAGINJO ljudi, kolikor se pač da v teh razmerah.

Janše pa nikoli več, moteno.