Citat:
Uporabnik 2CV pravi:
No ja tistih militantnih Jugo generalov in takratne situacije ne bi zagovarjal. Mi je pa fascinantno, da uporablja zelo podobne metode zastraševanja, kot so jih tisti proti katerim se je kot pravi boril. Ne razumem, jaz v tej državi res ne razumem več nič. Pa kje mi živimo? Pa da se razume vi so enaki vsi. Ta generacija politikov mora enostavno zapustit vse funkcije v državi in za politike morajo priti ljudje, ki jim vrednote kot so pravičnost, sociala, enakost ..... niso tuje oz. samo orodje za manipulacijo z državljani. Skratka ljudje, ki jih ne vodijo samo lastni interesi in frustracije iz bližnje zgodovine. Kako to izvesti ne vem, ampak če nočemo tragično končati je to enostavno potrebno narediti!!
Pa lep vikend
Spet boš skočil v luft, kar daj.... Prejšnji teden ste razglabljali kakšen strateg je, o tem se je govorilo po televiziji, kako dela vse strateško....saj se spomniš... Danes berem da je nesposoben,vem da je bil v arestu, vem da je bil obrambni minister ko smo jugose nagnal iz Slovenije. Sedaj pa res ne vem več ali je ali ni.... Pa še nekaj mi je včeraj padlo v oči. Je kdo opatil kje je bil Janez postavljen ko so imeli v Bruslju slikanje premjeji ? Menim da je pozicija dost zgovorna kam spada v družbi...ali pa tudi ne ?
pribitki so nam padali, torej smo delali dobro, danes spet rastejo , ker ne delamo nič(pametnega).
Res prišel je čas ko bodo morali nasprotniki vzet vajeti v svoje roke in izvolit novega madatarja.... Kaj pa če se ne bodo mogli zedinit kdo bi to bil ?Kaj potem ?