3. vseslovenska vstaja in shod Zbora za republiko

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.711
6.109
113
blizu močvirne prestolnice
grin1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Saj nismo vsi kot Kočevarji, torej križanci med bukami in medvedi.

Ali si že bil v Ljubljani? Če vas bodo slučajno peljali na malico v gostilno, se tam uporabljajo noži in vilice in ne samo lesena žlica, ki jo boš prinesel s sabo.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ne boš verjel jedilnega pribora niso izumili včeraj,verjamem pa da je v vašem koncu to še vedno znanstvena fantastika, saj četrtkov večer pri vas poslušate šele ob sredah zvečer....

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.022
1.235
113
42
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
tole je poraz organizatorjev "vstaje". da niso spremenili datuma, s čimer bi konkretno zjebali janšev načrt, ampak so se spustili na njegovo raven, so izgubili vso kredibilnost!

Eh. treba jih je zjebat. Zakaj bi zdaj prestavlal, da bi kao izpadl boljši al kaj? Dej nehi. Jaz bom že ob 11 tam. Da ne bodo rekl da sm organizator.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Torej te bom že našel... Pa ne da bo te nalomil... saj taki desničarji vendar nismo....

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Protestniki, bodite previdni.
Nekateri javno povedo, da so jim uspešno sprogramirali možgane in da bodo nekritično storili vse, kar jim bo naročeno.
13.gif

Citat:
1. Spoštovani in dragi Janez!

Glede na ravnokar videno in slišano, sem dobesedno zgrožen. Potrebno se je nemudoma odzvati. Žal ni drugega primernejšega načina kot protestni shod. Zavedenim ljudem je potrebno dopovedati, da gre za sistematično razkrajanje države, da gre za "komunistične povratnike", ki vidijo pred seboj en sam cilj: OBLAST. To je dejstvo, to je naš vsakdan, ki ga mora čim prej spoznati in se ustrezno odzvati EU in ves svet.

V okviru ljudske iniciative sem pripravljen pomagati, sodelovati ali organizirati kakršno koli akcijo, ki bi tranzicijski levici preprečila škodljivo namero. Pričakujem Tvoj odziv in napotke za konkretno ukrepanje.
Dotlej vzdrži, saj si bil v najtežjih trenutkih vedno najmočnejši.
Ive Stanič

P.S.
V SDS te vsi podpiramo in smo pripravljeni storiti vse tisto, ki je v danem trenutku dovolj učinkovito in najbolj smiselno.
Mejduš, da je tole primerno za ukrepanje kake ustanove.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
V glavnem tist k hopsa je Goba.
grin1.gif

Danes mi je ravno en povedal, kako norega soseda ima, da mu je prišel grozit z motorko. Napadalec zelo zagret janševik, ampak totalka primitiven, sem ga imel priložnost spoznat. Katastrofa.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Naj mu ta znanec vsaj ketno sname dol z motorke, predno se z njo pripelje na Zbor za republiko.
confused-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Za tega tipa sem prepričan, da bo prišel v LJ, ker je tu kar "visoko" v SDS.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Danes mi je nek SDS fan (član!) nekej nabijal, da je vesel ker je dobil vabilo tega njihovega zbora za republjik al kaj je že. Model je pa itak "duševko". Slovenija je zaradi takih pravzaprav kaput. To je dejstvo, žal.

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
Zapomnite si stavek - v stranki smo pripravljeni storiti vse tisto, ki je v danem trenutku dovolj učinkovito in najbolj smiselno!!!
To izjavlja član neke stranke