3. vseslovenska vstaja in shod Zbora za republiko

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
jaz grem, kaj pa moram skandirat? Aja že vem- UDBOMAFIJA, VRNITE NAM DRŽAVO! MURGELJSKI PALČEK, GOTOF SI! JANEZ, DRŽI SE, NAŠ POMLADNIK! Bo v redu?
Deri se "ZA DOMOVINO - Z JANŠO NAPREJ!!!"
hysterical-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.827
-428
113
upam, da bo folk tok pameten, in ne bo nasedel njegovim provokacijam, da nas še bolj spre... Tuki bi mu mogl kajlo spustit, pa se zadržat tud ob najhujših provokacijah.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Jaz bi z veseljem prišla na miren protest proti lopovom, sam če se misli folk provocirat med sabo, se pa ne bi rada znašla med dvema ognjema. Je res tako težko doseči en samcat dogovor v tej državi? Pa naj protestira zbor za republiko sej imajo pravico, sam vseeno mislim, da bi morali 3. slovensko vstajo prestaviti na soboto zgolj, da se pokaže odmik od provokacije in morebitnega nasilja. Proti čem pa sploh zbor protestira, sori ne spremljam vsak dan tega st(r)anja.

majč

I

Izbrisan uporabnik #488

Yvan Yan-Sha I.

Ljubljeni vodja, ki jih najbrž ne bo prišel pozdraviti.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Aaaaaaaaaaaaaajaaaaaaaaaaaaaaa Šturm pa Štuhec pa uni starci, ma lej tud oni morjo živet in meki mutit, dokler samo sestankujejo mislim, da se nam ni za bat, kult velikega vodje počas usiha pa je treba izzumit pravno formulco za preračun kako veliki vodja ne bi pristal na dobčku.

majč

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Zbor ne protestira, ampak časti svojega Velikega vodjo!!! Podobno kot v Severni koreji, da si boš lažje predstavljala....
crazy1.gif

Severnokorejski vodja nebi prodal svoje riti za par cekinov kot nas vodja.

Tako da je zmerjanje z servenokorejo zaljivo.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
jaz grem, kaj pa moram skandirat? Aja že vem- UDBOMAFIJA, VRNITE NAM DRŽAVO! MURGELJSKI PALČEK, GOTOF SI! JANEZ, DRŽI SE, NAŠ POMLADNIK! Bo v redu?

Bolje bo: DRUŽE JANŠA, MI TI SE KUNEMO, DA SA TVOGA PUTA NE SKRENEMO!

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Kakšen bo to kulturni program??
10.gif

Se zna zgoditi, če bodo kakšni glasbeniki nastopal, da bo več ljudi tam, kot pa na vseslovenski vstaji. Pol bodo pa rekli, da protestira samo peščica ljudi proti eliti.

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
tole je poraz organizatorjev "vstaje". da niso spremenili datuma, s čimer bi konkretno zjebali janšev načrt, ampak so se spustili na njegovo raven, so izgubili vso kredibilnost!

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.711
6.109
113
blizu močvirne prestolnice
Kredibilnosti sploh niso imeli, ker to kvazi vstajo vodijo jugonostalgiki. Če bi jim bilo kaj do našega naroda, ne bi sodelovali z raznimi jaširji, FDVjevci, filozofi in kvazi sindakati...

Nazadnje urejeno: