3. svetovna vojna?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.795
8.229
113
Nobenemu normalnemu človeku režim v Iranu nebi smel biti všeč. Kar pa se ne pomeni da se lahko v njega vojaško vtikas. Tudi to da Iran ne sme met jedrske bombe je nič drugega kot hinavščina. Naj se Izrael odpove bombam pa te nej bodo pametni.
Ne pozabit da Iran leta grozi z izbrisom Izraela. V tej zgodbi ni nedolznih, majo vsi svoje grehe. Ampak ce bi “meni” nekdo z izbrisom grozil, bi ga tudi skusal odstraniti preden svojo groznjo uresnici.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.458
1.280
113
43
Izrael dela to brez groženj. Pa kaj bi mel Iran od tega da bi napadel Izrael mi tudi ni jasno

zakon

Guru
16. maj 2008
9.061
969
113
toti Maribor
Ne pozabit da Iran leta grozi z izbrisom Izraela. V tej zgodbi ni nedolznih, majo vsi svoje grehe. Ampak ce bi “meni” nekdo z izbrisom grozil, bi ga tudi skusal odstraniti preden svojo groznjo uresnici.
Iran je zgolj grozil, medtem, ko Izrael to počne z Gazo in sedaj poizkuša še z Iranom. Tako, da si malo mimo pihnil, če hočeš biti pravičen. In ja, si zaplankan, ker glavni problem na bližnjem vzhodu ni nikoli bil Irak, Iran, Afganistan, Sirija, Gaza, ampak samo in zgolj Izrael. Vse te teroristične organizacije so posledica Izraela in ZDA.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.795
8.229
113
Iran je zgolj grozil, medtem, ko Izrael to počne z Gazo in sedaj poizkuša še z Iranom. Tako, da si malo mimo pihnil, če hočeš biti pravičen.
Nic nocem biti pravicen, samo oci imam odprte za vse, ne samo kadar je treba po eni strani tolct.

Po tvoji logiki bi ti lahko rekel da je gaza problem palestincev ne tebe. Vem ja, neumno je kej tacga mislit pa napisat.

zakon

Guru
16. maj 2008
9.061
969
113
toti Maribor
No najbolj smešno pri vsem tem pa je, ko ti ena zaplankana predsednica evropske komisije reče, da se ima Izrael pravico braniti. Pred kom? Je Iran koga ogrozil? Od leta 1992 dalje že poslušamo, da razvija jedrsko orožje, pa še ga kar ni.:bonk:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.732
17.115
113
Pa ne samo da že leta grozi z izbrisom Izraela - glede na določene komentarje v stilu "Iran ni nič naredil pa je zdaj kar vojaško napaden" se očitno malo pozablja tudi na konkretno aktivno iransko podporo v mnogo oblikah raznim terorističnim skupinam v več različnih državah, ki že dolgo časa napadajo Izrael. Tu so vsi kosmati za ušesi.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.349
3.360
113
No najbolj smešno pri vsem tem pa je, ko ti ena zaplankana predsednica evropske komisije reče, da se ima Izrael pravico braniti. Pred kom? Je Iran koga ogrozil? Od leta 1992 dalje že poslušamo, da razvija jedrsko orožje, pa še ga kar ni.:bonk:

Ne da ga razvija, ampak je tik pred njegovo izvedbo, že leta 1995 je bilo samo še kakšno leto, in nato še ene 10x tako.
Pa še o maeriškem kavboju

marec letos

Trump nekaj dni nazaj

zakon

Guru
16. maj 2008
9.061
969
113
toti Maribor
Pa ne samo da že leta grozi z izbrisom Izraela - glede na določene komentarje v stilu "Iran ni nič naredil pa je zdaj kar vojaško napaden" se očitno malo pozablja tudi na konkretno aktivno iransko podporo v mnogo oblikah raznim terorističnim skupinam v več različnih državah, ki že dolgo časa napadajo Izrael. Tu so vsi kosmati za ušesi.
Sem vam že povedal, če Izrael ne bi kradel Palestinskega ozemlja leto za letom, se ti napadi ne bi dogajali. Vse je posledica ravnanja Izraela. Ampak eni si tega nočete priznati.

• Haha
Reactions: leibstandarte

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.732
17.115
113
Sem vam že povedal, če Izrael ne bi kradel Palestinskega ozemlja leto za letom, se ti napadi ne bi dogajali. Vse je posledica ravnanja Izraela.
Marsikaj je posledica ravnanja Izraela, vse pa niti približno ne. Naprimer z iranskim financiranjem muslimanskih ekstremistov v EU nima Izrael prav nobene veze ampak so v ozadju verski vzgibi.

Ampak eni si tega nočete priznati.
Zakaj si me ravnokar porinil v nek (s emi zdi da anti-Iran) predalček? Od kod teb informacije oz. vedenje kaj si jaz priznam in kaj ne oz. kaj razumem in kaj ne? Na podlagi česa me sploh lahko opredeljuješ glede na to, da se sam tu gor na tabli namerno nisem opredelil in se distanciram od tega (t.j. očitnega postavljanja na eno stran) enako kot pri izraelsko-palestinskem konfliktu?

zakon

Guru
16. maj 2008
9.061
969
113
toti Maribor
Marsikaj je posledica ravnanja Izraela, vse pa niti približno ne. Naprimer z iranskim financiranjem muslimanskih ekstremistov v EU nima Izrael prav nobene veze ampak so v ozadju verski vzgibi.

Zakaj si me ravnokar porinil v nek (s emi zdi da anti-Iran) predalček? Od kod teb informacije oz. vedenje kaj si jaz priznam in kaj ne oz. kaj razumem in kaj ne? Na podlagi česa me sploh lahko opredeljuješ glede na to, da se sam tu gor na tabli namerno nisem opredelil in se distanciram od tega enako kot pri izraelsko-palestinskem kofliktu?
Nisem tebe osebno dal not, ampak nekatere. Kateri so, se bodo že našli not, ostalim pa se opravičujem.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.732
17.115
113
Nisem tebe osebno dal not, ampak nekatere. Kateri so, se bodo že našli not, ostalim pa se opravičujem.
A tako, OK. My bad torej, me je zavedla izjava "eni si tega nočete priznati" v repliki meni kar potem pomeni, da sem tu not tudi jaz oz. se to nanaša tudi name.