Čestitke!
(sorry... mogu sm)
to seveda ni smetenje, nikakor da neA se ti zdi fer da mate ve svoj dan na petek mi pa na nedeljo? Je to oblika ženskega šovinizma?
Res je. V primeru kot je letos, bi nam v imenu enakopravnosti pripadal fraj ponedeljek, ker pa smo manj enakopravni, bomo vsi zmačkani na šiht.A se ti zdi fer da mate ve svoj dan na petek mi pa na nedeljo? Je to oblika ženskega šovinizma?
Čestitk ne rabimo in se ni treba truditi, če maš pa kej alkohola viška, je pa vedno dobrodošloHvala fantje. me veseli, da se še vedno najdejo taki, ki se spomnijo. jutri je pa vaš dan (ponekod pa baje že danes) in upam, da pa ne bom edina deklica, ki se je spomnila čestitati vam. naj vam bo povrnjeno v enaki meri...
To je sproščena/hudomušna oblika interakcije z nasprotnim spolom... "cheap chat" če želiš..... Malo se povohamo med sabo in si namenimo par "bevskov"to seveda ni smetenje, nikakor da ne
itaq. Ker Jabe se kakopak strinja s taboTo je sproščena/hudomušna oblika interakcije z nasprotnim spolom... "cheap chat" če želiš..... Malo se povohamo med sabo in si namenimo par "bevskov"
Smetenje bo ratalo sedaj ko se je vključil tvoj pokvarjen senzor za sarkazem in humor...in se bova o tem primorana pogovarjat nadaljne 2 strani.....nakar bom zaradi nedolžne šale primoran pol teme premaknit v spamkanto....in potem boš zmedena ker nisi dojela normalne interakcije med 2ma nasprotnega spola....in potem boš zlivala svoj gnev in bruhala ogenj še naslednje 3dni v spamkanti...
da mi je bog dal tvojo modrost in pamet.....vem, zadeva naj bi šla kao v nedolžno podjebavanje dalje, ampak meni se ne da. ne za vasko banalnost tipa a je petek ali nedelja. se pravi za vsakič, ko nekdo nekaj reče. tako, da samo jaz izstopam iz tega ven, drugi pa se seveda lahko dajate okoli tega, kolikor imate volje in časa
Alter zacveti nazaj v leto 2008...pa če te kdaj povoha ta pamet...ne pozabi jo podelit še s svojimi kolegi!da mi je bog dal tvojo modrost in pamet.....
ja in? Kaj te moti?
verjetno misli hostese al kak se reče tistim cartikam v minicahja in? Kaj te moti?
V feministični temi nimam pravice pisanja, pa te zato vprašam.
O kakšnih stevardesah je govora v tvojem članku?