28 mio EUR v Zalec

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Saj jaz tudi ne bi skliceval kolegija, ampak jih pa zastopim. Ker večina rolka namreč bi.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Po eni strani imam raje take politike, kot pa tiste, ki zapravljajo denar, ki ga nikoli niso dobili - ampak si ga sposojajo v našem imenu in nas potem lupijo vsepovsod, da se to poplača.

'raje' pomeni da jih kanček manj ne maram, neverjetno kako slovenci rabimo občino in kup birokratskih vampirjev za 20k folka.

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Za 5k te bodo prišli zaštihat domov, če bo le kdo sumil da jih imaš.

Ni treba bit noben genij,

Ogromno ljudi ima 5k (ali več) doma...torej zdaj lahko samo čakajo,da jih kdo pride zaštihat?
Ja fak no,kolk imaš bolane izjave....
bonk.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
pa so novinarji preverili verodostojnost zgodbe ali je samo medijska samopromocija nekoga ki je že po enem letu zatonil in si obupno želi nazaj mes "slavne"?

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Amerika zdaj... http://www.foxnews.com/enterta...-armed-robbery/

Če so že zadnjega za katerega so sumili, da je zadel. Klicali sred noči, da on ima denar folk je pa lačen.
hysterical-1.gif
Ni velik korak več , da ti pride kdo ponoči....

a to so oniga slovenca klicali ko je nazadnje zadel?..

Pa če zadenem dam samo bližnji familiji kaki procent, za druge se mi pa gladko jebe :D.. lol folk blentav

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik hrci pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Amerika zdaj... http://www.foxnews.com/enterta...-armed-robbery/

Če so že zadnjega za katerega so sumili, da je zadel. Klicali sred noči, da on ima denar folk je pa lačen.
hysterical-1.gif
Ni velik korak več , da ti pride kdo ponoči....

a to so oniga slovenca klicali ko je nazadnje zadel?..

Pa če zadenem dam samo bližnji familiji kaki procent, za druge se mi pa gladko jebe :D.. lol folk blentav

http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/planincanu-eurojackpot-obrnil-zivljenje-na-glavo

rest my case

Zato sem prizadet zaradi novinarjev, ki so hodili po Planini, tudi okrog naše hiše, in izzivali sosede s vprašanji, češ, kako je živeti v soseščini z milijonarjem. Povem vam, to ni šala. Bolj ko sem o tem razmišljal, bolj sem se zavedal razsežnosti morebitnih posledic in tega, da sem pravzaprav izpostavljen pred vso Evropo. Poklicala me je celo sestrična, ki živi v Zagrebu, in rekla, da je izvedela, da naj bi bil jaz srečni dobitnik. Pa sem jo pošteno izprašal, ali ji je to namignil kdo od mojih sorodnikov, a je to zanikala in dejala, da je to prišlo do nje čisto iz drugih virov. Ko pa mi je celo varuška rekla, da jo je strah varovati mojo hčer, sem se pošteno zamislil,« pojasnjuje naš sogovornik. »Vsaj trije, štirje klici so bili v tem slogu, češ, saj veš, da rabim denar, a bi mi ga zdaj lahko kaj dal.«

Boji se
 nerazsodnih ljudi

Nesojeni milijonar s Planine se še kako zaveda, da živimo v času, ko ljudje denar potrebujejo, mnogi pa bi bili že za nekaj evrov pripravljeni narediti vse. In tega se boji. Nerazsodnosti ljudi, ki verjamejo le tistemu, kar preberejo. Zato to, da te kdo tako izpostavi, ni preprosto.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Kaj restaš case, zaenkrat sama panika in stampedo bedakov, to ni dobitnik.

Če zadaneš pač tega ne govoriš okoli.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Sosedji med sabo vejo, kdaj gre kdo srat.

Če pa kdo par avtov kr tko kupi... te pa kmalu pogruntajo. Zakaj, bi pa imel par miljonov na računu, če si ne bi upal potem nič privoščit.