24 ur - POP TV - Kaj je bilo pa to?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
46.228
6.331
113
FB_IMG_1789462547166.jpg

kajn

Guru
5. okt 2007
3.512
2.474
113
Iskajoč brata
tale tema je kot "zakaj Slovenci rinemo na Hrvaško"
Vse se nekaj pritožuje in *****, vendar vseeno no upada obiska Hrvaške ali gledanja proplus kanalov...
in dokler bo tako, se lahko igrajo še naprej in otežujejo gledanje in dvigajo cene,

lp

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in tomi

tomi

Guru
1. sep 2007
20.280
11.709
113
MB
tale tema je kot "zakaj Slovenci rinemo na Hrvaško"
Vse se nekaj pritožuje in *****, vendar vseeno no upada obiska Hrvaške ali gledanja proplus kanalov...
in dokler bo tako, se lahko igrajo še naprej in otežujejo gledanje in dvigajo cene,

lp
pa sej je isto povsod, najbolj smešni so ljudje ki so naenkrat ful presenečeni kako je stanje v državi ... so pa 30 let prej hodli na volitve, torej so aktivno prispevali k stanju, so pa ful presenečeni.

kajn

Guru
5. okt 2007
3.512
2.474
113
Iskajoč brata
pa sej je isto povsod, najbolj smešni so ljudje ki so naenkrat ful presenečeni kako je stanje v državi ... so pa 30 let prej hodli na volitve, torej so aktivno prispevali k stanju, so pa ful presenečeni.
to je slaba primerjava, ker na voiltvah je drek v vseh smereh, nimaš izbire... zbiraš najmanj slab drek
za turizem ali TV imaš vsaj pametno izbiro :)

tomi

Guru
1. sep 2007
20.280
11.709
113
MB
to je slaba primerjava, ker na voiltvah je drek v vseh smereh, nimaš izbire... zbiraš najmanj slab drek
za turizem ali TV imaš vsaj pametno izbiro :)
ne ni, oboje pokaže da pač mamo 0 % sense za osebno odgovornost. pa naslednjič bo folk spet volil woke lunatike, pol pa se čudil zakaj se otrok uči anus lizat v osnovni šoli

malo shizofreno ne?

ferdo

Guru
3. sep 2007
12.220
4.426
113
Ljubljana
hmpg.net
Kdorkoli ima volilno pravico jo lahko izkoristi ali pa pasivno prepusti izbiro tistim, ki gre jo glasovat. V obeh primerih sam izbere kaj bo.
Zato ne "obtoževati" tistih ki so volili, kogarkoli že.

Krivi smo mi (je lepa pesem)

• Haha
Reactions: Feniks

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.301
9.554
113
Lahko se obtožuje, ker velika večina ne spremlja dogajanja na političnem parketu in gre nekaj obkrožiti. Potem pa volijo Svobodo ker je Urška ali Levico ker je Luka simpatičen. In so proti antipatičnem Logarju.

kajn

Guru
5. okt 2007
3.512
2.474
113
Iskajoč brata
kako smo lahko krivi mi....
jaz se počutim nemočnega... polika skrbi da sta približno 2 pola, mediji jih podpirajo s podžiganjem enkrat enega, nato drugega... potem je cel čas logika volitev: "samo da ne tadrug" mi pa počasi tonemo v dražjem življenju in zadolževanju države...

jello

Guru
22. sep 2008
11.752
4.916
113
Kriv (osebno odgovoren tm by tomi) si za vsakič ko si volil jajoslava, za vsakič ko ga nisi in za vsakič ko sploh nisi volil.

tomi

Guru
1. sep 2007
20.280
11.709
113
MB
kako smo lahko krivi mi....
jaz se počutim nemočnega... polika skrbi da sta približno 2 pola, mediji jih podpirajo s podžiganjem enkrat enega, nato drugega... potem je cel čas logika volitev: "samo da ne tadrug" mi pa počasi tonemo v dražjem življenju in zadolževanju države...
kriv si v tolko ker vidiš da se dogajajo čudne reči pa smo kr tiho, bedaku se več ne sme rečt da je bedak, da slučajno kdo ne bi bil užaljen. in sčasoma pač pridemo do tega, da tisti ki je najbolj užaljen ima prav, resnica pa je prva žrtev.

sass

Guru
1. sep 2007
5.388
1.023
113
kriv si v tolko ker vidiš da se dogajajo čudne reči pa smo kr tiho, bedaku se več ne sme rečt da je bedak, da slučajno kdo ne bi bil užaljen. in sčasoma pač pridemo do tega, da tisti ki je najbolj užaljen ima prav, resnica pa je prva žrtev.
to govoriš o odnosu naše vlade do izraelskega genocida na palestinci?

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.301
9.554
113
to govoriš o odnosu naše vlade do izraelskega genocida na palestinci?

Katere pa?
Prejšnja, katera se je skrivala po WCjih, ko bi bilo potrebno glasovati za pridružitev tožbi
Sedanja, katera je odprla konzulat in se ni strinjala z podpisom sporazuma, kjer EU napiše kako je razočarana nad izraelom.

Lahko se kregamo, ampak vse boli k za palestino.

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
288
129
43
Katere pa?
Prejšnja, katera se je skrivala po WCjih, ko bi bilo potrebno glasovati za pridružitev tožbi
Sedanja, katera je odprla konzulat in se ni strinjala z podpisom sporazuma, kjer EU napiše kako je razočarana nad izraelom.

Lahko se kregamo, ampak vse boli k za palestino.
Slovenija smo posamezniki ki nam je mar in ki smo proti genocidu nad Palestinci. Tudi v vladi so posamezniki glasovali za pridružitev tožbi in tudi uradna politika se je prej znala postaviti na pravo stran. Zato lahko samo rečem Ne v mojem imenu.