+1Mene že aplikacija na TVju gnjavi naj jo posodobim. Zaenkrat se še uspešno izogibam.
+1Mene že aplikacija na TVju gnjavi naj jo posodobim. Zaenkrat se še uspešno izogibam.

pa sej je isto povsod, najbolj smešni so ljudje ki so naenkrat ful presenečeni kako je stanje v državi ... so pa 30 let prej hodli na volitve, torej so aktivno prispevali k stanju, so pa ful presenečeni.tale tema je kot "zakaj Slovenci rinemo na Hrvaško"
Vse se nekaj pritožuje in *****, vendar vseeno no upada obiska Hrvaške ali gledanja proplus kanalov...
in dokler bo tako, se lahko igrajo še naprej in otežujejo gledanje in dvigajo cene,
lp
to je slaba primerjava, ker na voiltvah je drek v vseh smereh, nimaš izbire... zbiraš najmanj slab drekpa sej je isto povsod, najbolj smešni so ljudje ki so naenkrat ful presenečeni kako je stanje v državi ... so pa 30 let prej hodli na volitve, torej so aktivno prispevali k stanju, so pa ful presenečeni.
ne ni, oboje pokaže da pač mamo 0 % sense za osebno odgovornost. pa naslednjič bo folk spet volil woke lunatike, pol pa se čudil zakaj se otrok uči anus lizat v osnovni šolito je slaba primerjava, ker na voiltvah je drek v vseh smereh, nimaš izbire... zbiraš najmanj slab drek
za turizem ali TV imaš vsaj pametno izbiro![]()
Je možen kakšen način, da ne bi bil kriv (ne jajoslav).Kriv (osebno odgovoren tm by tomi) si za vsakič ko si volil jajoslava, za vsakič ko ga nisi in za vsakič ko sploh nisi volil.
kriv si v tolko ker vidiš da se dogajajo čudne reči pa smo kr tiho, bedaku se več ne sme rečt da je bedak, da slučajno kdo ne bi bil užaljen. in sčasoma pač pridemo do tega, da tisti ki je najbolj užaljen ima prav, resnica pa je prva žrtev.kako smo lahko krivi mi....
jaz se počutim nemočnega... polika skrbi da sta približno 2 pola, mediji jih podpirajo s podžiganjem enkrat enega, nato drugega... potem je cel čas logika volitev: "samo da ne tadrug" mi pa počasi tonemo v dražjem življenju in zadolževanju države...
to govoriš o odnosu naše vlade do izraelskega genocida na palestinci?kriv si v tolko ker vidiš da se dogajajo čudne reči pa smo kr tiho, bedaku se več ne sme rečt da je bedak, da slučajno kdo ne bi bil užaljen. in sčasoma pač pridemo do tega, da tisti ki je najbolj užaljen ima prav, resnica pa je prva žrtev.
to govoriš o odnosu naše vlade do izraelskega genocida na palestinci?
Slovenija smo posamezniki ki nam je mar in ki smo proti genocidu nad Palestinci. Tudi v vladi so posamezniki glasovali za pridružitev tožbi in tudi uradna politika se je prej znala postaviti na pravo stran. Zato lahko samo rečem Ne v mojem imenu.Katere pa?
Prejšnja, katera se je skrivala po WCjih, ko bi bilo potrebno glasovati za pridružitev tožbi
Sedanja, katera je odprla konzulat in se ni strinjala z podpisom sporazuma, kjer EU napiše kako je razočarana nad izraelom.
Lahko se kregamo, ampak vse boli k za palestino.