2014 FORMULA 1 SHELL BELGIAN GRAND PRIX

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Pa ne vem, če je to to....saj merc je imel surovo hitrost že vrsto let, jebala jih je nenormalna obraba gum.

Ne pozabit, letos so gume vse za eno stopnjo trše. Torej to kar je bilo lani soft, je letos hard, čeprav se jim isto reče soft.

Torej FIA je pač nekaj naredila, da se je skinla prevlada RBRja, so pa žal dali prevlado drugi ekipi. Sicer ne razumem, zakaj so šli zjebat gume, ampak oni že vedo, pustili bi takšne, kot so bile lani, bi bilo več zanimiv dirk, ker zdaj ni več take drame okoli gum, smo že imeli dirke kjer so s hard gumami odpeljali 20+ krogov, bedarija.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
No shit Sherlock... Zakljucek do katerega blazno tezko prides, pa se za vsa mostva velja (podobno kot 'po dezju posije sonce' - itaq kaj pa druzga)... Koji genij ;-) Z wannabe bikerjem duo, ki mu ni para, vse jasno v sekundi ;-) Me zanima kako bo jutr, ce bo MB spusu, kasni bojo izgovori...

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Jo, amatersko moštvo brez prave identitete...pomoje bo šlo to fajn dol, ko enkrat več ne bodo imeli top shit avta...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pa ne vem, če je to to....saj merc je imel surovo hitrost že vrsto let, jebala jih je nenormalna obraba gum.

Ne pozabit, letos so gume vse za eno stopnjo trše. Torej to kar je bilo lani soft, je letos hard, čeprav se jim isto reče soft.

Torej FIA je pač nekaj naredila, da se je skinla prevlada RBRja, so pa žal dali prevlado drugi ekipi. Sicer ne razumem, zakaj so šli zjebat gume, ampak oni že vedo, pustili bi takšne, kot so bile lani, bi bilo več zanimiv dirk, ker zdaj ni več take drame okoli gum, smo že imeli dirke kjer so s hard gumami odpeljali 20+ krogov, bedarija.

Letos so novej mašine, bedni hibridi, merc ma okoli 100ps več.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Ja, samo isto zadevo ima tudi williams in fors indija, pa so obojni bedni, torej mora naredit razliko tudi šasija, ker voznik ziher ne...

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Seveda, tudi Mclaren ima isti motor, pa ni nič od njih.

AMPAK, vprašanje kako bi se Merc s slabšim motorjem zoperstavil Red Bullu.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja, samo isto zadevo ima tudi williams in fors indija, pa so obojni bedni, torej mora naredit razliko tudi šasija, ker voznik ziher ne...

Williams letos dela čuda...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Se ti zdi? Koliko zmag imajo in koliko so jih imeli recimo 2012?
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Lej, agregat merca jih letos plasira visoko, samo nerodni so preveč, z masso itak, botas pa tudi nekak ni špica.

Lej po drugi strani Ričarda kako v podhranjenem dirkalniku hara
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Massa je pavliha, si pa lahko edini, poleg lojza, privošči da ignorira moštvene ukaze, potem pa ga še nosijo po rokah in se mu opravičujejo.

Ne vem, ni mi najbolj jasno v tej F1 marsikaj, ne vem kdo je šef in kdo delavec, če te v fabriki nekdo ne uboga, dobi knjižico, tu se mu pa opravičujejo?

I

Izbrisan uporabnik #488

Hamilton mi je najbolj antipatičen šofer, nizek iq, neotesan in narcisoiden.

Pri takem avtu, ki ima 2s prednosti napram konkurenci, bi ga jaz čevljal ... ziher je tudi drag.

S tem avto bi kdorkoli zmagoval, Rosberg pa je dovolj dober oziroma nič slabši od Hamiltona.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Res je ja, rosberg je že pred tedni podpisal novo pogodbo, ne vem zdaj če je pravi znesek, ampak recimo nekaj okoli 30 miljonov.

Hamilton pa nekaj zavlačuje in govora je da hoče 50mio funtov...

PS, mogoče cifre napačne, ampak razmerje je nekje tu tu, smešno pa, da ga letos rosberg šola, očitno je mercu pomemben angleški trg...

I

Izbrisan uporabnik #488

Zanimiv je Alonso, kak je ded od 2006 brez naslova...

Mu živci popuščajo, kar se je vidlo v spaju, nekaj mahal z roko, no pa v zadnjem krogu je luznil
smile-1.gif

Ampak očitno je v recesiji pomembna plača in plačan je dobro. Raikonen pa povsem anemičen

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Kimi je čist adijo, no..smo ta vikend izvedeli kaj je krivo, fotr bo postal, pa se je popusičal, očitno.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Hamiltonu res manjka soli. Rosberg jo ima, po komentarjih sodeč, za nekaj lig več. Že iz tega "naslova" si bolj zasluži NASLOV.
cool-1.gif

Za Alonsa pa mislim da je vlak za še kak naslov odpeljal. V letih je že, če v naslednjih dveh do treh ne uspe, potem je fertik.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.577
10.792
113
Ja sej, Hamilton ni ravno najbolj oster nož v predalu, zato verjetno tudi ne bo prvak, četudi mi na uč deluje hitrejši in agresivnejši.ampak če si butl, pač ne gre skozi steno.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Včasih mi je šel ta pozer res na jetra. Do začetka letošnjega leta se mi je počasi odkupil, zdelo se mi je, da je "dozorel". No ja, človek ne more iz svoje kože.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
Resda nisem gledal dirke, sam pogledam posnetek, izjave, pa sefi mostev neki tezijo, dirkaca jokcata... In prva stvar ki mi je padla na pamet, je kolk se je vse to spremenilo. Prost pa Senna, verjetno zadnji par Voznikov. Saj sta se pizdila, pa pravila gor in dol, FIA s svojim forsiranjem, vendar zato smo gledali dirko, da se dirka, ne pa da se meri kdo je par cm bolj naprej v ovinku ali je pustil prostor, da ne govorimo o mostvenih ukazih, jokanju pa radio zvezi. Schumijeva leta nekonkurence v lastnem mostvu so zgleda naredila svoje, Vettel podobno, Hami bi pa isto zgodbo peljal naprej. Hvalabogu da ne. Mogoce res forsirajo Rosberga, sam mislim da imata oba na voljo enako tehniko, ne? Pa naj se dirka. Bo se kdo mogoce spet pogledal F1.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.577
10.792
113
sej je vredu tako, vedno bolj napeto bo na progi, živci bodo spuščali. ni kaj. parkrat še naglumijo pa bo ricardo priključil.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Monza je spet primerna za kako glumo, ker je vsak ovinek skoraj zaviranje na polno in možnost, da se izsili koga

ampak kako pa bi privoščil da bi nekako rikkiardo res odnesel lovoriko...