20 maric z modrimi lucmi v smeri HR

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Farsa ne leti na PPE, fantje so sposobni in zaupanja vredni.
Večina.

Nisem zaposlen pri Policiji in Policija mi ne kroji življenja.
Pravzaprav nimam težav z avtoriteto.

Res pa je, da rad podražim vrle virtualce na Alterju, žal pa je večina mojega draženja - kruta resnica.

LP

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Citat:
Uporabnik forgot1 pravi:
Vsak dan.
Ko boš spet javi mikrolokacijo na ZS.

LP

zmaga.gif

pozdrav.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.335
7.393
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
ker smo ravno pri konvoju in lučkah...

pred kratkim so me na ac prehitel "konvoj" oz vrjetno spremstvo kakega našega vrlega politika 3-4 avti...
vglavnem, kaj me je zmotlo je to, da se je zadnji peljal pol avta po prehitovalnem in pol avta po voznem pasu...
WTF koji [cenzura] se jim nej še na voznem pasu umikam na odstavnega, da se bo en [cenzura] lahko pelu po "gospodsko" ???

in drugo zakaj je potrebno tako noret in ogrožat življenja???
Mene bote drkal za pr km prehitro ali prekratko var. razdaljo, tam pa se krši čisto vsa pravila!!
Konvoj ki je prehitel tebe je verjetno uporabljal modre in rdece luci. Zadnje vozilo pa zapira oba pasova da onemogoca morebitno voznjo mimo ali pa preblizu varovanega vozila. Zdelo se ti je neumno, je pa v skladu s predpisi in pravili stroke.

... takšen je protokol.
zmaga.gif

Protokol je tak, ja.
Bolj kretensko je, ko se ti šoferji starih X5 enako obnašajo tudi ko protokol ne boža njihove zafrustrirane egote. #vodnikova, #ljubljana, #večkratvideno
Na. Vodnikovi imajo sedez republiski prometniki in pa godba. A to si prvo pozavno z x5 videl al dirigenta?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.078
1.879
113
Emona / Carnium
Ne vem na kateri inštrument si tisti objestneži igrajo. Lahko, da je protokolarec prvo frulico ansambla pač pobral in dostavil tam.
Večkrat sem na Vodnikovi videl ali doživel sivi (ali grafitno sivi) x5 z modro in rdečo lampo v grilu (če se prav spownem tudi z rollbarom), ko vozi...pa rečmo temu: v nasprotju s predpisi in ogroža varnost. Sej ne rečem, majstri abvladajo, v to ne dvomim (ker še nisem slišal, da se je kak iz spremstva zaletel v nasproti vozeče vozilo ali pa zbil pešca) vendar popolnoma nepotrebno, ker ni imel prižgane signalizacije.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
neverjetno, kaj vse zmoti slovencelja... in to v takih casih ko ima vsak polno drugih svojih problemov.

seveda me zmoti, ko je zaradi bedastih stvari ogroženo moje življenje.
A si predstavljaš, da se mu nimam kam umakent? Da se te stvari dogajajo pri 130+km/h in se zgodi praktično v sekundi?

Res mi naj nekdo počasi razloži zakaj se more en politik tako pelat. Koliko % manj je šans, da ga bo nekdo skinil
sprasujem se.gif
Če bi ga že želel, bi ga potem veliko lažje tam, ko je delal selfija pred begunci, al pred njegovo bajto, al ko gre na morje...
Dvomim, da ko gre z družino na dopust, da se tudi tkole pelejo...

p.s. gume zmontirane, za božič vem kje bom, za kredit bo šlo, za trgovino tudi že poskrbljeno...
wink-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.335
7.393
113
Glej to so mednarodno sprejeti nacini varovanja oseb. Ni to neka slovenska posebnost in tudi drugje se tako vozijo. Objestneze imas povsod, po vseh sluzbah, policija ni izjema. In verjamem da se kdo kdaj z raznimi X5 vozi mimo predpisov tudi ce za to ni potrebe. Sam na vodnikovi jih bos res tezko srecal (vsaj ne redno - govoriva o lokaciji ne o sami cesti)

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
neverjetno, kaj vse zmoti slovencelja... in to v takih casih ko ima vsak polno drugih svojih problemov.

seveda me zmoti, ko je zaradi bedastih stvari ogroženo moje življenje.
A si predstavljaš, da se mu nimam kam umakent? Da se te stvari dogajajo pri 130+km/h in se zgodi praktično v sekundi?

Res mi naj nekdo počasi razloži zakaj se more en politik tako pelat. Koliko % manj je šans, da ga bo nekdo skinil
sprasujem se.gif
Če bi ga že želel, bi ga potem veliko lažje tam, ko je delal selfija pred begunci, al pred njegovo bajto, al ko gre na morje...
Dvomim, da ko gre z družino na dopust, da se tudi tkole pelejo...

p.s. gume zmontirane, za božič vem kje bom, za kredit bo šlo, za trgovino tudi že poskrbljeno...
wink-1.gif

jest bi se bl bal neprespanih tujih voznikov kombijev recimo..

ce se mu nimas kam umaknit se pac ne umaknes. a mislis da se bo kar zaletel vate? sicer pa te sprevodni ponavadi ne potekajo po nekih ozkih ulicicah....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.419
5.653
113
Zakaj mislis da so neprespani samo tuji vozniki
sprasujem se.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.078
1.879
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Glej to so mednarodno sprejeti nacini varovanja oseb. Ni to neka slovenska posebnost in tudi drugje se tako vozijo. Objestneze imas povsod, po vseh sluzbah, policija ni izjema. In verjamem da se kdo kdaj z raznimi X5 vozi mimo predpisov tudi ce za to ni potrebe. Sam na vodnikovi jih bos res tezko srecal (vsaj ne redno - govoriva o lokaciji ne o sami cesti)

Mišljeno je seveda cesta (od križišča s Šišensko do križišča čez obvoznico, kjer je tudi osnovna šola). Način varovanja je meni jasen.

Razmišljam pa o tem, da mi na forum ni problem napisat. Da bi pa takrat zadevo prijavil, pa ne.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik forgot1 pravi:
Dovolj dolgo.

Delajo redne enote, PPEjevci so pač prisotni na lokacijah.
O zahtevnosti te prisotnosti pa raje ne bi. Enako kot o upravičenosti preseravanja s sirenami na poti na delo.

LP
hmmm... drugače pa, ne vem, zakaj si jih dolgo opazoval in ugotavljal kdo so. Po obnašanju. To, da imajo en kup zašæitnik oblačil na sebi, nisi opazil??
Ja, o zahtevnosti ni treba.
Sicer pa, policisti PPE so sestavljeni iz rednih enot. Tako da ne vem, zakaj jih zdaj ločiš. Samo v vednost.
(da nisi malo pomešal SEP in PPE??