Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
izmena?
Izmena pride pol ure prej brez lučk.Citat:
izmena?
Tvoj dvom je neupravicen. Organizirani konvoji se vozijo z lucmi dolCitat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
izmena?
Dvomim, da bi imele potem vseh 20 maric prizgane modre luci.
Kot prvo uporaba modrih luci ni pooblastilo. Resevalci jih uporabljajo pa nimajo nobenih pooblastil.Citat:
Uporabnik forgot1 pravi:
Res je, da se na izmene vozijo z lučkami, v križiščih in rondojih pa tudi s sirenami, čeprav niso potrebne - prekoračitev pooblastil.
LP
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Bil sem ponoci par ur ampak sem sel okol 3 domov, mormo tud redno delo postimat. Nic novega razen da se zarad sosedov nosi polno bojno opremo. Na dolocenih mestih
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Bil sem ponoci par ur ampak sem sel okol 3 domov, mormo tud redno delo postimat. Nic novega razen da se zarad sosedov nosi polno bojno opremo. Na dolocenih mestih
Odvisno od enote v kateri si. Policisti PPE naceloma delajo samo to. Ostali pa ali kot redno delo ali pa kot nadure - res ne cisto odvisno od enote/delovnega mesta in ti tezko podam konkreten odgovorCitat:
Uporabnik VanZ pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Delo na meji imate kot dodatek rednemu delu? Koliko ur znese vse skupaj tedensko, 60?