2 din radio

falus

Pripravnik
26. jul 2010
46
0
6
Na toplem
Original 100% ni, kvaliteta je "pitaj boga", načeloma bi sicer moral delat ampak vprašanje (navigacija?, karte?). Je pa pri naročanju izven EU treba mislit še na 14% carine in DDV, kar ni več tolk poceni. Poglej kak ZENEC npr., se dobi pr nas in je OK...oz. povej kaj bi od radia sploh rad da ti vemo svetvat...

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
Razen zeneca po moje kaj drugega ni za kupit. Sem sicer iskal za moj avto od zeneca a imajo samo za sedanjega mondeota. Koliko sem gledal delujejo tudi komande na volanu, pa tudi parkirni senzorji in vsi ostali dodatki, ki jih lahko zvežeš na te 2din multimedijske naprave.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
za zenec poglej še malo po ebayu, so precej cenejši. komande pa ponavadi delajo, če je namenjen za točno določeno vozilo, za 100% pa preveriš na njihovi strani

blazpoglavc

Pripravnik
14. maj 2008
427
3
18
mogoče kdo ve kaj je to pod sovoznikovim sedežem v avtu?

e67-xm-mod.jpg

blazpoglavc

Pripravnik
14. maj 2008
427
3
18
Tv tuner? Pa se mi je čudno zdelo ko sem preklopil na AUX je bila samo črna slika, vendar ko sem dal na glas je samo hrepelo. kot da bi zvok delal slika pa ne. zakaj to?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
XM Radio .. ikonca na tvoji škatli je identična logotupu tega, tako da gre skoraj 100% za isto stvar. Ali je v škatli še kaj druega kot tuner za satelistski radio pa verjetno tudi piše na netu.

blazpoglavc

Pripravnik
14. maj 2008
427
3
18
Samo moj avto ni ameriški
smile-1.gif
kako pa to uporabljam? to ni glih moja slika iz mojega avtomobila, sem pa zasledil na netu pa sem se spomnu da imam tudi jaz nekaj takega. mogoče podobnega. moj avto je pa iz belgije. tako da bom slikal pa priložil točno moj tip da bomo vidl kaj je.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Nekateri VAGi imajo pod tapeto pri vozniku CCM - računalnik za upravljanje konfortnih funkcij vozila. Sicer pa odklopiš žice, daš kotakt pa vidiš kaj je. ČE ti gori lučka za airbag potem je to računalnik za airbag, če ti en dela centralno in osvetljava je to CCM ...

blazpoglavc

Pripravnik
14. maj 2008
427
3
18
Sam to je pokrito z enim črnim pokrovom. ni to pod tapeto.to je direkt pod sedežem, tako da je dvignjeno od tapete, naknadno.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Pogledas kataloško, vtipas v google in to je to.
Al pa poklices na pooblaščen servis,pa ti bodo povedali.

blazpoglavc

Pripravnik
14. maj 2008
427
3
18
zanima me nekaj če kdo ve. imata radio RNS MFD2 cd verzija ina MFD2 DVD verzija zadnje priključke enake? če odstranim enega vstavim lahko drugega brez problema?

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
kaj menite o tem avtoradiu:
http://www.trading-online24.co...-2010-2011.html

zgleda zelo zanimiv za ta denar. potreboval bi pa nov avtoradio za svojega seat leona, sedaj imam original ampak je tako "zelo osnoven". kupil bi tega, ki omogoča navigacijo (katero koli, ker ima windows gor kar pomeni, da lahko namestiš razne navigacije kot so garmin, igo, tom tom, nagivon, sygic aura...), omogoča bluetooth z a2dp podporo (za mobilne telefone), dvd, mp3,usb in to je to, kar rabim
smile-1.gif
pa še lepo zgleda.

po obliki je zelo podoben kenwood-ovim avtoradijem.

hvala.