13.12 Dance Back In Time Party @ Planet Tuš MB!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
@nasplošno na tuš;

muziko mate super, vzdušje je fajn, osebje pa neve al bi raje streglo al se učilo, ker mate nesposobno raso za šankom,
da je to katastrofalno za nek "Tuš".

Pa ne samo klub, tut kave čez dan so polomija, mleko mi tak segreje da bi raje vedel da mi plune not, kot pa da morem
tak vroče pit, to da nedobim vode zraven pa mi je samoumevno. Pa to ni izkušnja enega obiska, to je izkušnja zadnjih 2 let.
Skenslal vas bi že davno, ampak posredno sodelujemo z eno vaših trgovin, tako da so mi obiski tam neizbežni. Mene tam
začne glava bolet. Dajte se malo zgledovat vsaj po Merkator centru če že ne evroparku. Merkator center ko prodaja vijake v kleti
in poceni kelnarce v minicah v prtličju, zgleda 5x boljše od vas, ko ste v kompleks vložli 5x več.

Sej se ne čudim da Mirkota ni v javnost, mene tut nebi blo.

Edina dobra stvar so kokice v kinu, vrjetno zato ker tega pa res negre zajeb*t.

B81

22. jul 2007
36.992
10.530
113
Pa jebena megla zvečer. Sicer je malo bolje, ampak še vedno mi vzame apetit/žejo za nekaj minut. Preračunano spijem 4-6 vodkakol manj, kot bi sicer
grin1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Jap, megla je že out. Pa spet so bili s kozarci na tankem
smile-1.gif

Aja, kaj je tam malo pred polnočjo bilo zunaj? Ravno sem se pripeljal pa se je oglasil požarni alarm, v istem štoku kot je bowling s eje na parkirišču kadilo ko svija in smrdelo ko da plastiko nekdo kuri, potem pa se je vse umirilo.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Kak gume? Sem se mimo peljal, pač en krog sem naredil skozi pa ni bilo videti da bi kaj gorelo, le kadilo se je ful in smrdelo po pes.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
lol.....
hysterical-1.gif

Ma kaj ste cel komplet do drotov pokurli ali kaj? Kadilo se je ko da kaki avto cel gori.

Pa dobro no, kaj morte še Tuša zjebat? Benti cela klientela se iz Samsare seli sem, to ni dobro. Zlamlite tam vse skupaj raje
smile-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Hehe
hysterical-1.gif
Samo videl sem oz polek sn bil.........

V samsari je bla ena bela benfla 335...

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Pa pač kdorkoli je....... en in isti blesav folk hodi sem in tja, Samsara je v qrcu, zaj pa pridejo še zjebat zadnji plac v mb kjer ni blo pyzdarij. Tak se začne, neke norije z avti, enemu pisker dvigne ker ga tak bebo skoraj povozi pa si že zidarske talajo.

Drugač proti smodenju gum recimo kje pred Rutarjem nimam nič proti
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Tudi garaže so po 20. uri zaprte, parkiraš lahko samo spodaj. Spodaj se tudi gre noter, ampak včeraj je nastajala gužva pred vrati, smo po 20 minut ali še več čakali pri -5 zunaj, potem so na svse naenkrat spustili not, potem smo čakali pri tekočih.... ker nisem hotel zamuditi filma v kinu in mi je zaradi teh bedarij začela malo voda v grlo tečt, sma z punco šla do varnostnika in vprašala če lahko grema v kino, ker tak ne grema v bowling...... eden je rekel da ni več kino predstav, drugi pa naj grem nazaj v vrsto..... ob 23.50 film, kako minuto prej pride en obritoglavi varnostnik in reče da kdo gre v kino lahko gre naprej..... sma prišla do varnostnikov in rekla da midva grema...... obritoglavi pa meni da mi bo prepovedal vstop v planet tuš, če grem slučajno v bowling?! Kaj si te misli da je?!

So imeli pri kino blagajnah kar precej dela, ker se jih je kar dosti pritoževalo. Dal sem tam pisno pritožbo v kaslc, nadalje se bom pa pozanimal v ponedeljek.

Spodaj na parkirišču premalo parkirnih prostorov, taksisti so stali kar pri vhodu na cesti, komaj se je dalo mimo vozit, polno folka pijanega, letali sem in tja, pred avto........ totaln kaos no
bonk.gif

B81

22. jul 2007
36.992
10.530
113
Ti si Tadej, ne?
Sem pravkar bral na FB strani od tuša
smile-1.gif

Kam se pa gre kadit zdaj?
Sicer bi blo prav, da bi zaprli samo zgornje parkirišče zaradi pijanih budal za volani in to bi bilo dovolj...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Jaz tudi mislim da bi lahko zaprli samo zgornjega, pa še to delno, ta del pred vhodom. Ja, jaz sem tisti ki je tam pisal.

Kadit se gre tam pri tekočih stopnicah, ko so neka vrtljiva vrata, je označeno. Pa še mislim da ima loterija tam svoj bunkerček poleg.