13.12 Dance Back In Time Party @ Planet Tuš MB!

B81

22. jul 2007
36.992
10.530
113
Enostaven razlog: Vedo, da bodo starejši tu. Fantje jih dobijo po p.ički, punce pa tudi
grin1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.811
113
40
MB
hysterical-1.gif
pijanih 17 letnic za vsakega

damn da sem bolan, na naslednjega morem nujno it
evil.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Upam, da se bo kaj bolše odneslo kot sedaj.. Pa bomo pokazali kak se fešta al ne al se bo spet samo stalo ob nabijanju legendarnih komadov....

Meni je blo zaj tak bedno (kljub odlični muziki) da sem se obrnil pa pelal na hrvaško. Če sem se počutil ko, da sem prišel v gledališče
crazy1.gif

planet_tus

Zelenc'
27. nov 2008
11
0
1
Nad samo udeležbo eventa smo bili več kot presenečini saj odkrito povedano niti v najboljšem primeru nismo pričakovali takšne gneče ljudi. Vzdušje menim da ni bilo tako slabo kot nekateri tukaj prikazujete, je pa seveda res da je na ta event prišla zelo različna starostna skupina ljudi, od tistih mlajših ki niso obiskovali Yucatana (kot so že predhodniki napisali) do tistih starejših kateri so svoja "nočna popotovanja" zaključili že kar nekaj let nazaj, ogromno je bilo tudi ljudi ki niso hodili v Sansaro na back in time partye ampak so se nam v Planetu kljub temu pridružili, je pa seveda res da v Planetu še ni bilo dogodka v takšni obliki (in količini obiskovalcev), tako da tudi zaradi tega najverjetneje malo "zadržano" vzdušje. Zavedamo se da gostinstvo ni bilo najboljše pripravljeno in bomo seveda na prihodnjih eventih to izboljšali, prav tako se nam obeta dodatno ozvočenje, dodaten light itd. Se nam pa bodo v prihodnje pridružile tudi go-go plesalke, da še malo popestrimo celotno zadevo. Neuradno vam lahko izdam tudi datum naslednjega dance partya, to bo pa najverjetneje sobota 16. februarja.

Hvala vsem za obisk!

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Čakovec, Varaždin, Zagreb.......pa saj ne rečem, da so bolši klubi ali pa muzika......samo folk je nekak bol za fešto....pa nisem še v par mescih opazil, da bi se kje sfajtali tak ko se pri nas vsak tedn

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Keri klubi to?

@planet_tuš: malo je res bilo smešno ko so ljudje žgane pijače pili iz šalčk za čaj
smile-1.gif
verjetno pa zadržano vzdušje res zato ker je populacija bila drugačna kot v Samsari.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
diskoteka aquarius zagreb......sohobar, macuba, rock art.....itd (varaždin) dijana, arcus, room....itd(čakovec) Pol pa še ena dva diskača (kmečka bol) kjer vrtijo njihove nardonjake...pravi balkan party ti povem to da si malo vžgan je fešta ko je še ni blo
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
36.992
10.530
113
Malo kritik:

- ne sme pijače zmanjkat. Da v takem lokalu kelnar reče, da ima še samo pivo pa rdeče vino pa nekaj namesto vodke...to ni lepo.
liter vodke more bit na lagerju, če pridemo na obisk : )
- počasi bo treba kartice uvest, kot ima samsara, ker tole pretepanje tudi ni najbolj prijetno.

- če bo še drugo soboto oni kekec stiskal tisto umetno meglo vsakih 30 sekund, bosta aparata pokvarjena. Ker sploh pit ne moreš, pa dihat tudi ne.

Drugače pa odlično.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.811
113
40
MB
enako ja, ob 21 ni blo jacka okoli 00 pa ni blo več nič za pit WTF
shocked-1.gif

brazilci pa zgleda da v samsaro več ne morejo, pa zdaj tu delajo pizdarije
bonk.gif

zadnjič ko je bla debata, zakaj folk v tušu bolj stoji kot pleše, enostavno zato ker je muzika tolk tiha, da se z lahkoto pogovarjaš
grin1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
So bli brazilci? Se nea nobenega spomnim.....

Aja, kaj za Samsaro se še da kartice naret? Ker sem videl da obvestila o tem kak jo dobiti, ni več na njihovi strani.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Eh ni ti treba samo zarad tega tja hodit.....pač nardiš zvečer oz takrat ko misliš it tja......te tak vpraša ko greš mimo, če si registriran pa rečeš da ne.....in pol daš osebno se nasmejiš da te pofotka in je stvar končana....

B81

22. jul 2007
36.992
10.530
113
Sem mislil, če majo kaj....
Ampak zgleda ne bo nič, baje se gre v Graz...pa spet Kulturhaus, 3 monkeys, Six in the City....
grin1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Mislim da majo februarja naslednji dance party.

edit: Aja ti misliš danes. To pa nevem.
grin1.gif

Nazadnje urejeno: