ok, bolj kot berem po internetu, manj mi je jasno. Edino kar mi je jasno je da je to neka super kvaliteta slike, ki jo lahko izkoristiš le, če imaš napravo (katero?) priklopljeno preko hdmi.
Zdaj pa vprašanja:
1. kateri material iz interneta lahko predvajam na tv, da izkoristim fullhd? Po kmečki logiki bi tak material moral dosti zasest, ampak recimo sem gledal prison break, priše zraven hdtv, velikost datoteke je 350 mb
2. kako priklopit računalo na tv, da izkoristiš to hudo kvaliteto??
3. katere naprave sploh danes lahko izkoristijo to?
4. na trgu so naprave tipa kiss 1600, apple tv,..., spet isto vprašanje, kaj, kje, kako,..., da izkoristim vse te pike?
5. sploh obstaja dvd player, ki podpira 1080?
pri tv je zadeva jasna, si uvedeš t2 in uživaš v določenih kanalih, ki so v fullhd, pri zgoraj naštetih zadevah pa je tema
poznavalci, razpišite se!
Zdaj pa vprašanja:
1. kateri material iz interneta lahko predvajam na tv, da izkoristim fullhd? Po kmečki logiki bi tak material moral dosti zasest, ampak recimo sem gledal prison break, priše zraven hdtv, velikost datoteke je 350 mb
2. kako priklopit računalo na tv, da izkoristiš to hudo kvaliteto??
3. katere naprave sploh danes lahko izkoristijo to?
4. na trgu so naprave tipa kiss 1600, apple tv,..., spet isto vprašanje, kaj, kje, kako,..., da izkoristim vse te pike?
5. sploh obstaja dvd player, ki podpira 1080?
pri tv je zadeva jasna, si uvedeš t2 in uživaš v določenih kanalih, ki so v fullhd, pri zgoraj naštetih zadevah pa je tema
poznavalci, razpišite se!