Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Recept za tako bogatsvo je čisto preprost: Uporabljaj glavo!
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
...
- potem pa velja uporabi glavo in imej jajca. V to skupino bi pa štel edino Tuša.
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Točno se ve kdo je z delom prišel tako daleč kar nekaj je takih! Večina pa tako kot je napisano pred mani!
Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Točno se ve kdo je z delom prišel tako daleč kar nekaj je takih! Večina pa tako kot je napisano pred mani!
TA NA 10. mestu Bahtijar Bajrovič, je v času vojne v Bosni prišel kot izbegljica brez prebita pare, zdaj pa jih ima 74 mio ojrov pa slovensko rdžavljanstvo!
jup, eni se znajdejo
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
...
- potem pa velja uporabi glavo in imej jajca. V to skupino bi pa štel edino Tuša.
Jaz pa še Akrapoviča in Pečečnika.
Ostale pa sam v arest.
Ti si ena kozaCitat:
Uporabnik Tjasa pravi:
morm pregledat in zbrat enga vsaj pod 50 let...
Yeah right.Citat:
Uporabnik mimmy pravi:
Tolažimo se lahko le, da plačajo več davkov kot mi (upam...)
Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
TA NA 10. mestu Bahtijar Bajrovič, je v času vojne v Bosni prišel kot izbegljica brez prebita pare, zdaj pa jih ima 74 mio ojrov pa slovensko rdžavljanstvo!
jup, eni se znajdejo
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Ti si ena kozaCitat:
Uporabnik Tjasa pravi:
morm pregledat in zbrat enga vsaj pod 50 let...
Izbrat morš takega nad 70, da ga pol med obdelavo (pač, takrat mal mižiš in misliš naprimer name) kap rukne. Seveda ga morš prej tolk zavrtet, da vse nate napiše.
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Ne morem verjet, da je novica dneva v vseh medijih, kater Slovenec ima največ denarja. Kaj imamo mi od te informacije? Kaj imajo oni? Mal že najeda tale kapitalizem, resno.