Citat:
Uporabnik tis pravi:
Ampak res obstajajo pacienti, ki nekaj takega sestavijo. In potem so še taki butli, ki na take stvari padejo.
Če razumemo, da so sem notri vštete vse najemnine, denacionalizacije, humanitarne zadeve ipd... pridemo do drugačenega stanja.
Pa, če se še omeni, da gre za obdobje 8 let.
In napačno dejstvo glede plačevanja davkov.
...
Pridemo do zaključka, da avtor ni prav bister človek in se ga očitno da dobro obračati. Pač ga ne vrtijo cerkveniki ampak kdo drug, kar je čisto enako.
Seveda kot davkoplačevalec ne bom imel nič proti, če se bodo sredstva za verske skupnosti zmanjšala. Ampak bedarije kot je tale mi grejo pa res na kozlanje.
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Ja, seveda... cigani, tako kot duhovniki, delajo za javno dobro.
Ja - ti in jaz tega javnega dobra ne čutiva, tistih 20% slovencev, ki pa redno obiskuje cerkev ter preostalih 30%, ki to dela občasno pa pač ja. Verjamem, da ti na to gledaš drugače - iz svojega skrajno nestrpnega stališča ampak tako je.
In verjemi, ni veliko razlike med tem kar ti praviš in morda kakim stricem na vasi, ki bi dejal: saj ne hodim v gledališča in muzeje, kaj jim pa dajejo denar.
Istočasno mi je pa res hecno, kako vi vsi "liberalci" ne morete razumeti, da ima nek ateist, kot sem jaz tak liberalen odnost -tudi do cerkve.
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Nekdo je sestavil seznam za cerkev, pa še ti naredi seznam slabih kulturnikov.
Potem pa še neko super komisijo, ki bo odločala kdo odkulturnikov lahko dobi in koliko.
Bog nam pomagaj.
Ata pa je sam IJJ
No, napiši konkretno številko in podatek, na osnovi česa je bila določena.Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
RKC ima vseeno v Sloveniji krepko več pripadnikov
Glej, preprosto samo preštejem, koliko ljudi je bilo na občinski proslavi in zakuski ob kulturnem dnevu in ne rabim niti ponoviti v nedeljo pred cerkvijo, ker vidim parkirišče. Na prvem dogodku bi moral izločiti še tisto polovico, ki je bila tam po službeni dolžnosti in plačana zato, na drugem dogodku pa je tak eden.Citat:
Uporabnik erikson pravi:
No, napiši konkretno številko in podatek, na osnovi česa je bila določena.