Citat:
Uporabnik PNG pravi:
da bi vidla šele specialno enoto....
In zakaj jo ljubosumno skrivaš zase?
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
da bi vidla šele specialno enoto....
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
...
@Georgie: Kar sem prebrskal TOLE stran kjer piše o letalski medicini in o omejitvah, nisem zasledil nobene točne vrednosti omejitev višine. Vem da obstajajo, vojska mislim da izda svoje omejitve, komercialno letalstvo pa najbrž svoje. V tem linku sem edino zasledil da naj bi bil pilot toliko visok, da naj bi ergonomsko pasal v kokpit letalaDobesedno tako.
Za civilne pilote (torej privatne pilote-najbrž si to mislil) pa kakor vem ni omejitev ker sem videl leteti že vse možne telesne konstrukcije ljudi ki so letali
Citat:
Uporabnik Georgie pravi:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
...
@Georgie: Kar sem prebrskal TOLE stran kjer piše o letalski medicini in o omejitvah, nisem zasledil nobene točne vrednosti omejitev višine. Vem da obstajajo, vojska mislim da izda svoje omejitve, komercialno letalstvo pa najbrž svoje. V tem linku sem edino zasledil da naj bi bil pilot toliko visok, da naj bi ergonomsko pasal v kokpit letalaDobesedno tako.
Za civilne pilote (torej privatne pilote-najbrž si to mislil) pa kakor vem ni omejitev ker sem videl leteti že vse možne telesne konstrukcije ljudi ki so letali
Hehe, ja, spraševal sem zato, ker je bil pred nekaj dnevi v Delu en oglas kjer je en nov prevoznik med drugim iskal stevardese v določenem območju višine. Mislim, da je bila zgornja meja 182 cm, spodnje se pa ne spomnim, najbrž kakšnih 10 cm manj. In je zraven pisalo, če se ne motim, kao "zaradi nekih kabinskih omejitev" al kako že ...
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Najbolj seksi služba; prodajalka v seks shopu. A ne?
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
ma ja,,to se je enemu sanjal- mislim da malcolmu
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi: