Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Sam motor mogoče ja, ampak vse ostalo okoli je, katastrofa. Jermenica,alternator,turbina (kako naletiš), dpf, cevje razno, itd. Odpad in preša imho.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Sam motor mogoče ja, ampak vse ostalo okoli je, katastrofa. Jermenica,alternator,turbina (kako naletiš), dpf, cevje razno, itd. Odpad in preša imho.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Kolega se je zapičil v C5, uvožen iz francije, osnovna oprema + navi, kar smrdi po službenem avtu za moje pojme. Na števcu pa magičnih 120k, jaz bi ga pa rad odvrnil od nakupa.
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Sem zdaj videl, da piše 112 hp. Govoril sem za 109 hp.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Kolega se je zapičil v C5, uvožen iz francije, osnovna oprema + navi, kar smrdi po službenem avtu za moje pojme. Na števcu pa magičnih 120k, jaz bi ga pa rad odvrnil od nakupa.
Točno pravi kilometri za menjavo sklopkeCitat:
Uporabnik cizy pravi:
Sem izvedel da je dejansko 2.0 140hp, 2013 letnik, 120k,
Te sklopke ni tako težko preverit. Če je problem, potem bo takoj jasno - ladijski efektCitat:
Uporabnik cizy pravi:
Pa so pri 2013 sklopke se vedno problem? Dilercek trdi da ne. Na oba avta da 1 leto garancije. Jaz sem bolj za 508, ce me ze ravno noce poslusati in vzeti Passata.
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
1,6 pa C5 - ni da bi govoril, vse pod 2,0 je za C5 prešvoh.
1,6 se ima v C4 in podobnih, ki so tretjino manjši.
.