Kot soremkjam, je uradno kljuka možna samo na teslih. Povsod drugje kljuke ne moreš narocitjA pa je kdo že probal električarja in prikolico. Dvomim da pridem na Pag (v Metajno) z čolnom.
a je kdo že probal električarja in prikolico. Dvomim da pridem na Pag (v Metajno) z čolnom.
Zaj pa utemelji zakaj pri enakem bremenu enkrat porabiš 30% več energije drugic pa 100% več. Kera fizika je tu zadaj?Ja, to je vse isto. Pri ICE ti gre poraba 20-30% gor, pri BEV pa 100 in već % gor, torej se ti že tako relativno majhen doseg več kot prepolovi.
Samo vračunaš in je.
ISTO.
Cudez. Clancya si preberi...Zaj pa utemelji zakaj pri enakem bremenu enkrat porabiš 30% več energije drugic pa 100% več. Kera fizika je tu zadaj?
Taki, ki tako razmišljajo si kupijo pač bencinski ali dizelski avto.razmisli: a misliš, da te bo prav čakal tam prazen prostor pri polnilnici, da se boš lahko ti pripeljal pa nafilal?
kaj če bo že vse zasedeno? do naslednje tam isto, potem pa že zmanjka energije....
in potem lahko namesto, da boš na pagu v 5urah, se furaš dol 8 ali več
Ne drži, tudi na e-tronu jo lahko že tovsrniško naročiš.Kot soremkjam, je uradno kljuka možna samo na teslih. Povsod drugje kljuke ne moreš narocitj
V tem videu ni primerjave z vleko točno te prikolice z ICE na tej isti trasi. Prikolice so si zelo različne, tako po masi kot po aerodinamiki. Če vlečeš neko ornk prikolico si s klasičnim pogonom lahko hitro na 12 l porabe.Cudez. Clancya si preberi...
Pa se posipam s pepelom, sem orenk zaj... Recimo v tem videu zgoraj je bila poraba elektrike za 237% višja. Torej 3.37.
Hvala za popravekNe drži, tudi na e-tronu jo lahko že tovsrniško naročiš.
ti ki si malo bolj v avtomobilskih tokovih. Slišal sem, da mora kupec ob nakupu novega e-trona podpisati izjavo, da e trona ne bo pral z visokotlačnim čistilcam, da ga ne bo pral v avtomatski pralnici, in da ga bo pral izključno na roke in z nizkim pritiskom vode. Kao koncern spet nekaj z....l in lahko pride voda do baterij.Ne drži, tudi na e-tronu jo lahko že tovsrniško naročiš.
Glej, 12l je popolnoma brezvezen podatek. Ker ne veš iz koliko štarta.V tem videu ni primerjave z vleko točno te prikolice z ICE na tej isti trasi. Prikolice so si zelo različne, tako po masi kot po aerodinamiki. Če vlečeš neko ornk prikolico si s klasičnim pogonom lahko hitro na 12 l porabe.
Preberi še enkrat moj odgovor. Ne da se mi zabijat časa.Kater avto točno pa kuri 8 l, če se voziš 100 kmh po AC, kolikor je omejitev s prikolico? 2 tonski pickup?