Lepo prosim, ne zlorabljat smrt nekoga v politične namene. Hvala.
Koliko je bil tip sploh star in zakaj naj bi umrl?
Verjetno ni skrivnost ampak verjetno si vsi mislijo kaj to tebe k.urac briga. Ce ga nisi poznal ga pac nisi poznal, sej ne mors vseh poznat pa o vseh vse vedet.Vsi ste ga kao poznali, a na moje vprašanje ne odgovori nihče. A je to kakšna skrivnost?
Ko vas jjebe vse po vrsti.
Če pišete po forumu o človeku, torej naj to ne bi bila skrivnost.Verjetno ni skrivnost ampak verjetno si vsi mislijo kaj to tebe k.urac briga. Ce ga nisi poznal ga pac nisi poznal, sej ne mors vseh poznat pa o vseh vse vedet.
Gospod je bil ze v letih, ko sva se midva spoznala je bil cez 50 pa je to cca 15 let nazaj. Ne vem zakaj je preminil, upam pa da se ma lepo kjerkoli ze je.
Domnevam da tudi ti ne ves kdo vse koga tu pozna. Zato je OP napisal na javno. Preboli da radovednost ocitno ne bo potesena in pojdi na naslednjo temo.Če pišete po forumu o človeku, torej naj to ne bi bila skrivnost.
Če nas ne briga, potem pa te informacije obdržite zase, ali pa debatirajte med seboj, privat.
Ne bolujem zaradi radovednosti in ne da mi se tukaj nategovati zaradi neke, meni nepomembne stvari. Vprašal sem zaradi tega, ker sem včasih bral njegove poste in se mi je zdel precej inteligenten človek. Mislil sem, da je bil mlajši, zato sem tudi vprašal zakaj je umrl. Lahko bi bila nesreča, ali pa bolezen. Smrt mladega človeka je tragedija, starega pa jbg...Domnevam da tudi ti ne ves kdo vse koga tu pozna. Zato je OP napisal na javno. Preboli da radovednost ocitno ne bo potesena in pojdi na naslednjo temo.