"Zvrcanje" na mobilca

Jaz se vsem javim. Najbolj butast se mi zdi folk, ki se ne javlja na skrite številke. Zakaj se ne javite? Da vas kdo ne preseneti, wtf... Še vedno lahko vsakemu prekineš.

Tudi pokličem nazaj neodgovorjene klice in enako pričakujem od tistih katere kličem jaz. In to tudi dobim.

"Zvrcanje" pa ni več problem, ker skoraj nihče več nima predplačniških kartic oz. mene 13letniki ne kličejo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Tudi pokličem nazaj neodgovorjene klice in enako pričakujem od tistih katere kličem jaz. In to tudi dobim.

"Zvrcanje" pa ni več problem, ker skoraj nihče več nima predplačniških kartic oz. mene 13letniki ne kličejo.

Točno tako. Nekdo je napisal, da se ne javi na neodgovorjene klice (lol), ok vem kaj je mislil. Ne pokliče folka nazaj, če bo res kaj rabil bo že še enkrat poklical? Kje je point. Jaz pokličem, če se ne javi, ne kličem več, ker ima na zaslonu napisano "1 missed call". Če pa ne pokliče nazaj na neodgovorjen klic, pa že s tem dovolj pove...

Citat:
Jaz se vsem javim. Najbolj butast se mi zdi folk, ki se ne javlja na skrite številke. Zakaj se ne javite? Da vas kdo ne preseneti, wtf... Še vedno lahko vsakemu prekineš.

To so opasni momci s mutnim poslovima. Kaj ti veš kdo kliče z druge strani??!!
grin1.gif

Da pa mi nekdo konstantno zvrca ga pošljem v penis. Če si ne more privoščit naročnine ali predplačnških kartic, naj ne uporablja mobilne telefonije.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Zdaj sem se spomnil super ideje. Če moraš koga poklicat, pa ga RES nočeš (ker je tečen, beden, se ti ne da z njim/njo dobiti)..., pokličeš s skrite številke. Tako je veliko večja verjetnost, da se ne bo javil/javila.
grin1.gif

Drugi dan pa rečeš zakaj se pa nisi javil-a??

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
med nama je itak kr zmenjen, da me skoz on kliče, ker ma naročnino, pa zakupljene minute, jst se pa še vedno šlepam na obeh mobitelh z mobi kartico
grin1.gif

Ko se bosta ločila boš mogla vse to vrnit (vsaj če imaš tipa kot je Cimerotič)
grin1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
med nama je itak kr zmenjen, da me skoz on kliče, ker ma naročnino, pa zakupljene minute, jst se pa še vedno šlepam na obeh mobitelh z mobi kartico
grin1.gif

Ko se bosta ločila boš mogla vse to vrnit (vsaj če imaš tipa kot je Cimerotič)
grin1.gif

Uh, še dobr, da ni tak
grin1.gif
da bi mogla vse vrnt, kar mi je dal.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:

zmaga.gif