"Zvrcanje" na mobilca

tamau

Zelenc'
21. nov 2008
28
0
1
Tipi, zanima me, a klicarite nazaj kake kolegice, če vam samo enkrat pozvonijo na telefon, potem pa prekine in misli, da jo boš ti klical nazaj. To se mi je v mlajših letih dogajal, zdej se mi pa spet. Pa nimam kakega Itak Ðabesta, ampak Izimobil na kartice. Če bi mel Ðabest bi še razumel, da jest pokličem nazaj, ker je ogromno minut za porabit v enem mesecu...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Ne. Sem imel 2 taka pacienta in se jim preprosto nisem javljal + ko sem ju videl sem jima hebalmater in sta se odvadila.

Nazadnje urejeno:

tamau

Zelenc'
21. nov 2008
28
0
1
Ja tipov jest tu ne bi nazaj klical...sm pa v dilemi, če to nardi kaka bivša ali frendica.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Saj ni treba da kličeš nazaj če ima kaj za povedat bo že poklical....po drugi strani pa se ni treba pogovarjat pol ure, po minuti mu rečeš če ima kaj pametnega za povedat drugače odložiš.

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Če slišim, da res le enkrat pozvoni in to je to, potem se iz principa ne javim nazaj.
Sicer pa vedno prekinem in pokličem nazaj, če vem, da ima na oni strani za plačat. Namreč imam flat rate in zakaj ne bi kuril tega, če je brezplačno.

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ne javljam se na neodgovorjene, skrite in nepozane klice. Problem solved.
Heh, si predstavljaš koliko blondink si s tem zamudil.
evil.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
men se je pa dons zgodil, da me je dedc prosu, če ga lahko nazaj pokličem

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Ne jebem zvrcačev pet posto! če lahko jest delam za telefon plačvat na vem zakaj ti ne moreš!?
confused-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ma ja..tko k bivša ponavadi "dej prekin pa me ti poklič, k maš zastonj"...ma nimam zastonj, res da mi služba plačuje, zastonj pa ni...

Medtem ko je mela ona Ðabest
bonk.gif
1000 minut na mesec v naročnini če se prav spomnim. Eh...

1000 minut stari
shocked-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Nikoli ne pokličem takih nazaj, ko da sem božiček al kaj. Pa včasih kdo reče ''sej pa je parkrat zazvonilo, pa nisi dvignil''. Imam pa telefon na mizi, tak da dobro vidim če je res blo parkrat. In to še ponavadi tisti, ki kaj hočejo od tebe.

Sem že tudi dobil zatem SMS ''pokliči me''
rolleyes-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.420
5.654
113
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
mene pa moj kr skensla, pa pokliče
grin1.gif

Jst se ne maram tko pogovarjat v kaki vrsti v trgovini al pa busu itd....kjer te zdolgočasen folk posluša pa 100 an uro na ušesa vleče sm tud tko eno biušo skenslu pa sm jo pač nazai poklicu k sm lah "zasebno" brez ušes se pogovoru......ne morš vrjet kjeri izpadi ljubosumnosti so to bli......zihr maš kjero k me tkole kenslaš pa pol nazai pokličš.....sigurn me kenslaš da kaka neb vedla da maš punco
bonk.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ne javljam se na neodgovorjene, skrite in nepozane klice. Problem solved.

Na neodgovorjene klice verjamem da se ne javljaš, vse ostalo je pa že vprašanje če ti je za verjet.

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Loool. Ti se kar kuri na SMS-e, na drugi strani pa kakšen gej.
evil.gif

Je treba slišat, da se vidi, če je že glasek sexy.
nahrung002.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
med nama je itak kr zmenjen, da me skoz on kliče, ker ma naročnino, pa zakupljene minute, jst se pa še vedno šlepam na obeh mobitelh z mobi kartico
grin1.gif