Hmmm, karma in krščanski nauk? Povprašaj župnika če je to združljivo?Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Karma torej ... - bogve kaj si ga v prejšnjem življenju špičil, da moraš danes poslušati zvonove na 20 metrov.
Hmmm, karma in krščanski nauk? Povprašaj župnika če je to združljivo?Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Karma torej ... - bogve kaj si ga v prejšnjem življenju špičil, da moraš danes poslušati zvonove na 20 metrov.
Čist verjamem, da ti vsako jutro zvoni v glavi. Samo kaj kot ti tudi preko dnevaCitat:
Uporabnik sgh pravi:
Jest sem pa vesel,da mi vsako jutro zvoni !
Nismem bral vseh odgovorov. Verjetno je pa nekajkrat napisano, da se odseli.Citat:
Uporabnik jodl pravi:
Cerkev, ko je poleg naš hiše, sektasi se zbirajo tam cca polducatkrat na leto, mi naziga 3x na dan.ajt nwj jim bo, ampak po 10 min vsakic. Psu se mesa, men se bol. Kaj nardit. S tramblonom ga ne bom skinu, k nimam ne tromblona, ne papirjev. Kable sekat nima smisla, ler bojo takoj nazaj prklopl. Kaj nardit? Da bo permamentno.
Saj sem vedel, da se bo hitro pofočkal en, ki ne bo kapiral primerjave.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ce imas drisko, pomeni da si nekaj bolan. Drek je pa nekaj normalnega.
Tako kot so okoli nove džamije vsi muslimani ane?Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Pomeni, da so bili tvoji predniki zelo verni, če so si postavili hišo tam
Potem so pa bajta in njeni stanovalci stari že nekaj stoletij (s psom vred). Bi jih pa rad spoznal. Zvoni se pa ne samo sedaj, ko so zvonovi električni. Zakaj so delali hiše okol cerkev ne vem in me niti ne zanima. (mogoče zato, ker so lahko gledali na uro na zvoniku), dejstvo pa je, da so vse hiše mnogo mlajše od cerkev. (razen Peterletova)Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Kaj pa če ti bajta že stoji, preden navežejo zvonove na elektriko in odtlej nabijajo preko vsake mere?