Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Tv kartico sem odstranil, pa nobenega efekta. je morda kaj veze , ker sem pred kratkim menjal napajalnik, samo, vse drugo normalno dela, samo zvoka pa ni.Kot sem že napisal, namesto opozorila preko zvočnika, dobim pisk iz matične.Pa tudi, imam povezavo Pc-Tv, na tv-ju tudi ne dobim zvoka, napr. , če gledam youtube posnetke. Verjetno nekaj ne štima z nastavitvijo v zvočni .Moti me , ker filme iz diska pa normalno predvaja zvok, samo iz neta pa noče.
Včasih, ko sem še uporabljal TV / RA kartice na PCI vodilu, sem moral na zunanji strani priklopiti še kratek povezovalni kabel s stereo vtičema 3,5mm (običajno priložen TV kartici) - to je Audio izhod iz TV kartice na ''Line In'' na PC-ju, da sem dobil zvok preko zvočne kartice.
Nekatere TV kartice pa se je povezovalo v notranjosti z osnovno ploščo. Uporabljalo se je identični kabel, kot nekdanja povezava za audio na CD pogonu.
Mogoče bi moral že prej napisat, da mi je napajalnik crknil.Je možno, da je skurilo kakšen kondenzator na plati? Ker po menjavi ne dela , kot že rečeno , zvok in pa sedaj, ne vem , če ima zvezo, še video na Firefoxu, na Cromu dela pa video , seveda, brez zvoka.
V sredo sem si naročil za 3€ USB zvočno iz UK, jo znam kmalu dobit, je Air mail. Bom videl potem, kaj bo.
Hvala vsem sodelujočim še vnaprej.
No, mal sem spremljal tole. Čudi me, da pri nekaterh aplikacijah zvočna deluje, pri drugih pa ne; pravzaprav to pomeni, da zvočna deluje, le ne poveže se z drugimi W aplikacijami.... Morda ponovno naložiti windowse?
LP
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.