Žurnalova sanjska poroka - velika prošnja!

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz tudi zaželim vso srečo ob nesrečnem dogodku
hysterical-1.gif

Evriča pa ne bi dal za kaj takega.

Maš na Upravni enoti cenejšo sanjsko poroko.

X3m

Pripravnik
3. jan 2012
283
0
16
SLO
Saj veš, kako je s srečo, da dobiš sanjsko žen(sk)o ? Enako, kot če imaš vrečo s 100 kačami, med katerimi je 99 kober in ena (1) sama belouška. Izvlečeš belouško in ... zmagaš? Ja, ja ... ampak belouška je še zmeri kača ...

ON: želim srečo, doniral (za tole) pa vseeno ne bom.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Grenivka, vso srečo in ne revežu vsega zagrenit. Tut ko bosta poročena, mu pusti kdaj na per in tekmo.

Poroka v Postojnski jami? Kako bo ta DA odmeval, upam, da bo zato tudi bolj držal.

Nazadnje urejeno:

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Grenivka, vso srečo in ne revežu vsega zagrenit. Tut ko bosta poročena, mu pusti kdaj na per in tekmo.

Hvala, bom pustila svojmu "revežu" kdaj pa kdaj tudi ven s kuhnje it
nahrung002.gif

Z žurnalovo poroko pa nimam nič
grin1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Vocko pravi:
Citat:
Uporabnik Thrivial
Če se imata rada in hočeta to potrditi, ne potrebujeta velike poroke. Greste lahko na magistrat in svatom razložita, da ni keša in bodo šli po poroki na pijačo v lokal in ne na baročno razkošje v najet dvorec.

Tukaj se načeloma strinjam s tabo, samo moja draga ima malo drugačne poglede na to. Moraš pa tudi ti priznati da zgornja opcija ni prav nič romantična, tako da si tudi jaz ne želim, da bi si najinega poročnega dneva spominjal kot nekaj na hitrico skup spacano...

Da boš čez par let ko se ne bo izšlo klel vse po vrsti v tej ali pa drugi temi tle na Alterju, kako so ti delal medvedjo uslugo s temi smsi.....
ne-ne-1.gif