ZPS - test tablet za strojno pomivanje posode

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
KSZ... že nekaj časa uporabljam gel... Pa ni bistvene razlike med temi brandi in unim, katerega v reinfuzi v KIMIju kupiš.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Jaz sem ponavadi vedno kupil v akciji v Muellerju Finish all in one 100 kosov za 10 EUR, a ker že lep čas ni bilo take akcije, sem zadnjič vzel Blink, pred Finishem sem pred leti uporabljal še Somat in pred kratkim sem ponovno kupil Somat (je bil v akciji nekje)... skratka, vsaj jaz nisem opazil razlike pri pomivanju. Očitno bom moral naslednjič ubosti še Hofer tablete, da vidim hudiča
evil.gif

MTB75

Fizikalc
13. maj 2012
365
25
28
Veliko je odvisno od vode. Do določene trdote zadostuje samo tableta, brez dodanih soli in sredstva za izpiranje. Pri nas smo imeli problem, ker boljša polovica ni prebrala navodil, pa so bile težave z belimi lisami na kozarci.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
KSZ, pa smo spet tam sedaj bodo hofer lidl loverji spet vriskali kak perejo z isto kavalitetnimi cistili kot pa tisti ki imajo finish al pa somat...po mojih izkusnjah so finish dalec najboljse...sem dosti probaval tudi s somatom, pa sposodil sem si lidl in hoferjeve pa ni primerjave......
itak
pa za ta denar so hoferjeve itak najboljše . pa ne rabijo biti v akciji
evil.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
Citat:
Uporabnik softi pravi:
finish so videti dost slabše od somat?

isto sr, drugo pakiranje
uporabljamo oboje ( kupljeno v akciji ) pa ne vidimo razlike.
več je odvisno od vode in stroja. so pa ene tablete res čisto za en qrc

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
KSZ, pa smo spet tam sedaj bodo hofer lidl loverji spet vriskali kak perejo z isto kavalitetnimi cistili kot pa tisti ki imajo finish al pa somat...po mojih izkusnjah so finish dalec najboljse...sem dosti probaval tudi s somatom, pa sposodil sem si lidl in hoferjeve pa ni primerjave......
itak
pa za ta denar so hoferjeve itak najboljše . pa ne rabijo biti v akciji
evil.gif

772x350_Which_Dishwasher_Tablets1.jpg

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Klinc, glih gledam da malo prezracevalnik za travo v akciji, pa sem se tablete videl
smile-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
ce so tak dobri, zakaj pa te morejo kpoirat embalažo da so na pogled bolj podobne finishu hahah

jaz z njimi nisem bil zadovoljen...zdaj pa test gor ali dol :D

idi po rahljalnik :D...tam nima veze cigav je..ceprav od gardene je zakon :Dccc

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
tablete, gel, prašek ( od Mieleja ) v praksi vse opere dobro. Razlike so minimalne, če sploh so.

Največja razlika je v tem, koliko umazano posodo daš v pomivalec, količina le te in najbolj bistveno....pomivalni stroj. Ne pomiva BEKO za 300 enako kvalitetno kot Bosch za 600.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.229
1.367
113
Mislim, da je vse drugo bolj pomembno, kot pa cena izdelka. Ta lahko laže zelo.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
tablete, gel, prašek ( od Mieleja ) v praksi vse opere dobro. Razlike so minimalne, če sploh so.

Največja razlika je v tem, koliko umazano posodo daš v pomivalec, količina le te in najbolj bistveno....pomivalni stroj. Ne pomiva BEKO za 300 enako kvalitetno kot Bosch za 600.
Bwahahaha, prej obratno
smile-1.gif

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
O Boschu se tudi sam pogosto sprašujem, koliko je dejansko dober. Bil seveda je, zato ima ime. Bojim se, da ni to še edino kar je ostalo.

Kar pa se Mieleta, tiče, je pa seveda na nivoju..

B81

22. jul 2007
37.006
10.535
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ma to morjo bit neki stari testi, sem bil včeraj v Intersparu ta velikem in sploh ni teh Somat 10 tablet, vse neke druge Somat variante so...

Test tablet za strojno pomivanje posode
PONEDELJEK, 10 MAREC 2014 08:46

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
722
101
43
Potrebujem nasvet kakšna kemija se uporablja v pomivalcu, če je voda nadpovprečno trda. Izvirska hribovska voda...
Konkretne nasvete z imeni izdelkov robe, ki se dobi v Šparu, Hofru, Lidlu... Pa seveda naj ne bo en totalni herbicid vse skupaj, ker gre za neokrnjeno naravo... ;-)

Nazadnje urejeno: