Zopet nova bolha.com

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
KSZ
Citat:
Obvestilo!

Zaradi preobremenjenosti strežnika dostop do strani ni mogoč.

Prosimo, počakajte nekaj sekund!

Hvala za razumevanje!

Vaša, Bolha.com

Šalabajzerji?
rolleyes-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Jaz sem počakal par sekund, me je preusmerilo na www2.bolha.com pa je bilo. Dokler zastonj koristim zadevo, jih ne mislim obkladati s šalabajzerji.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
tako je. Bolha je kar dobra stvar, sem že veliko kaj tam kupil in prav tako tudi prodal. Je pa res, da dobiš včasih tut kak sumljiv mail v neki nepozanani slovenščini, le te pa enostavno ignoriraš. Drugače pa sem danes preveril stran in moram reč, da mi je kar všeč, sploh del, kjer lahko gledaš samo oglase fizičnih oseb.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Dobiš tudi tak mail če objavljaš mail v oglasu drugače dvomim. Včasih je treba biti malce bolj pazljiv.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.014
-1.287
113
Sama zasnova strani pa je 100x boljša kot prej. Da se že na začetku dostopa do vseh kategorij.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Žalostno da njihovi dizajnerji še vedno niso slišali za gif ali png format:
objavioglas.jpg

Take packarije si nebi upal dat iz rok, pa sploh nisem dizajner.

korodani

Pripravnik
12. apr 2009
147
0
16
bolha ima avtoriteto , ampak sam dizajn še mi vseeno niti približno ni všeč....

in tako 'zavajujoč' je oglas polek katerega piše NOVO , kjer bi mogoče kakšen laik sklepal da je izdelek ki se prodaja, NOV ,
v resnici pa je nov oglas....

stran je spet tako zasnovana kot je bila, torej da lahko z skripto kontaktiraš VSAKEGA registriranega uporabnika ki kaj prodaja ,
very good for nigerian scammers . Ko bi si vsaj omislili kakšno varnostno kodico /slikico ,.. ampak ne, oni ne
smile-1.gif

drugač pa , ni ga čez bolho
wink-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
pa ravno to so rekli, da bodo z novo bolho odstranli.

sem jih enkrat kontaktiral, da če lahko neki ukrenejo, d ane dobim vsak dan en fejk mail za oglas, pa so rekli, da delajo prenovo in da potem tega ne bo več.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Žalost ni kaj... če je pa to pregledano potem pa sem jaz slep, stara bolha je bila čist super odlična in dost bolj pregledna... Kaj češ nekaj pač morjo drkat da je zadeva interesantna in da se o tem govori in razpravlja.. Če ne bi spreminjali strani se mi zdaj tukaj o tem ne bi pogovarjali, morda pa prileti tut kakšna nova stranka ki še ne pozna bolhe...

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Žal to niso delali bolhini dizajnerji temveč drugi in kar se gifov tiče LOL.
10.gif

Horhe

Pripravnik
6. jun 2008
319
11
18
Meni pa ni všeč ko greš v določeno rubriko in potem vpišeš v polje za iskanje da ti išče po celotni bolhi in ne samo v tisti rubriki v kateri si oz. ti ne vrže ven najprej rezultate iz tiste rubrike/podrubrike ...

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Drugače se mi pa zdi bolha (in večina ostalih strani ) preozko narejena, kot da še niso poštudiral da gre večina monitorjev na wide format.

Niti ne.
Kljub vsemu pa - hoces reci, da vecina folka na takih monitorjih maksimizira okno cez celo povrsino? What a waste.
hysterical-1.gif

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.206
26
48
V novi bolhi na primer ne najde avtomobilskih gum, če v osnovni strani vpišeš recimo 195/55/16. V prejšnji različici je bilo to omogočeno, da ti ni bilo potrebno prebijanje skozi vse menije.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Drugače se mi pa zdi bolha (in večina ostalih strani ) preozko narejena, kot da še niso poštudiral da gre večina monitorjev na wide format.

Niti ne.
Kljub vsemu pa - hoces reci, da vecina folka na takih monitorjih maksimizira okno cez celo povrsino? What a waste.
hysterical-1.gif

Kdaj si bil pa nazadnje v računalniški trgovini ? Poglej si katere ločljivosti prevladujejo po številu modelov. Wide. http://www.mimovrste.com/katalog/62/monitorji

In kaj je narobe z raztegom okna čez cel ekran ? A če ga pol pustim neizkoriščenega, to je potem koristna uporaba ? Ko brskam po bolhi me pač ne zanima kaj se istočasno dogaja v 15 drugih programih, če bi to hotel bi si raje kupil še en monitor, kot da stalno drkam ena okenca sem ter tja.