Zopet nova bolha.com

psvent

Zelenc'
11. jul 2009
5
0
1
Torej bolha.com nas je zopet osrečila s "prenovo"
smile-1.gif
.

V trenutku ko tole pišem, se stran tako ali tako ne odziva.

Neverjetno kaj si pri nas privoščijo nekateri "veliki igralci", kot da se jim je.. za uporabnike.

Napake do zdaj: stran se ne odziva, nekateri linki ne delajo (bil sem na oglasu, sem hotel poslati sporočilo, pa me je vedno presumerilo drugam in ne na obrazec), iz avkcijskih oglaso je zginil redči "R", ki je kazal ali je pridržana cena že dosežena ali ne (zelo uporaben podatek pri draženju), en programer je pozabil odstranit "var_dump" preden so dali live, in verjetno bi se še kaj našlo, sam se mi ne da več...
smile-1.gif

V glavnem ne morem verjet, da si privoščijo in s "prenovo" naredijo stran neuporabno in počasnejšo.

Mislim, da je čas, za novo stran, ki bi nudila boljšo platformo za dražbe.

psvent

Zelenc'
11. jul 2009
5
0
1
Mah ki nove funkcionalnosti...

Še nekaj starih so odvzeli
smile-1.gif
.

Nevem, jaz se ful čudim temu, kak stvari pri nas funkcionirajo. Bolha.com ma ogromno obiskov (vsaj hvalijo se), oni pa si privoščijo take "pacerje". Sramota!

Vsaj uporabnike bi vključili v razvoj, pa najprej nardili beta verzijo, ki jo je možno preklopiti nazaj, pa bi potem vidli feedback uporabnikov.

V glavnem ogromno možnosti je, da bi to izpeljali mnogo bolje.

Poleg tega pa se spet vidi, da v "design" ni šlo veliko dela. Nič ne kaže na to da bi nardili kakšno študijo usability-ja, sam da je plac za oglase
smile-1.gif
.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Meni se dozdeva, da nekomu na Bolhi narašča dioptrija, pa ta klinc ne gre po očala. Vsakič je vse večje, manj zadev naenkrat vidiš na ekranu itd. Rast ekranov in ločjivosti ne dohaja bolhe.

Zdaj na 24" ekranu v 1920x1200 vidim komaj 3 oglase normalno naenkrat.

Drugače je pa bolha zakon, boljše tovrstne strani zaenkrat še ni v Sloveniji, kaj čmo.

DCD

Pripravnik
1. sep 2007
94
0
6
Ok kaj so pa z to obliko hotl dosežt pa nevem.
Meni zgleda k en cheap template, ki ga kupš za 10 $

psvent

Zelenc'
11. jul 2009
5
0
1
Ja sej, jst sem včeraj mel nesrečo z avto in potrebujem novo trubino
frown-1.gif
. V glavnem pa grem pogledat glavne vire za najt poceni dele, eBay in Bolho.

Najdem na Bolhi dražbo za novo turbino, juhu! Dražim, in ugotovim da nisem dosegel pridržane cene. Danes želim pogledat, kakšno je kaj stanje, če se je cena še kej dvignala, in ugotovim, da pri ceni ni več oznake, če je pridržana cena dosežena ali ne. In glej ga zlomka oznake ni več! Jaz sem si pač mislil, da lepo preden bo konec avkcije počasi dražim dokler ne bi dosegel svoje meje ali pa pridržane cene, na ta način bi lahko fajn prihranil. Kok pa naj zdaj dražim, če ne vem ali sem dosegel ali presegel pridržano ceno?

V glavnem spet kupce potegne kratko, medtem ko bi Bolha morala najprej skrbeti z kupce ne pa za prodajalce, ampak več kot očitno je, da so moči usmerjene v trgovce (ki seveda prinašajo denar), ampak konec koncev, če ne bi bilo kupcev/obiskovalcev, bi lahko Bolha zaključila!

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Sej bo so snoč jo devali gor v final verziji dejte jim mal podpore.

Ocenjevanja uporabnikov ne BO NIKOLI. Predvsem zaradi faušije med konkurenti, plus bolha nima nobenega zasluška z osebno prodajo naspram ebayu kateri vam to lepo zaračuna, to je dejstvo in tako bo. Security bo poštiman, takoj ko bo mogoče. Eliminirani bodo vsi fakerji in tisti, ki bodo goljufali bodo tudi kazensko preganjani. Design je tak kakršen je tudi delavci bi imeli drugega vendar je tako vodstvo odločilo in tako bo. Je pa definitivno boljši, kot je bil! Tudi preglednejše je vse skupaj, pa še hitrejše bo, samo malo bodite bolj potrpežljivi. Stvari se bodo hitro uredile.

Obljubljamo pa vam tudi nekaj takih novosti, ki jih prej niste bili deležni nikjer drugje vsekakor na področju internetne prodaje. Ste pa vsi vabljeni k sodelovanju v nagradni igri, ki bo potekala v sklopu kampanje So kreiraj Bolho in zadani nagrado, kjer boste nagrajeni za dajanje feedbackov, skratka kaj vam je všeč in kaj ne. Vsi sodelujoči bodo pa še dodatno sodelovali v glavnem žrebanju 20 oktobra na RD Bolha.com. Najbolj izvirni feedbacki bodo nagrajeni definitivno.

Pa lepo življenje vsem še naprej.

Nazadnje urejeno:

psvent

Zelenc'
11. jul 2009
5
0
1
Kaj pa oznaka za pridržano ceno?
smile-1.gif
Sicer se zdi malenkostno, sam meni, ki sem se udeležil dražbe se mi zdi to zelo pomembna funkcionalnost.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
http://www.bolha.com/notebook

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/beta/podpora/izpostavitev.php on line 35

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/beta/podpora/izpostavitev.php on line 35

Stran, ki jo iščete ne obstaja

Pa kaj so se ga nasekali tile pri Bolhi?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.708
6.475
113
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
men ne odpre strani zdele?
smile-1.gif
Meni odpre, vendar z napakami.
confused-1.gif

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/beta/templates/index.tpl.php on line 207
Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/beta/vroce_povezave.php on line 90
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/beta/vroce_povezave.php on line 111

Linki pa vsi kažejo na http://www.bolha.com/ .
bonk.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Drugače se mi pa zdi bolha (in večina ostalih strani ) preozko narejena, kot da še niso poštudiral da gre večina monitorjev na wide format.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Ocenjevanja uporabnikov ne BO NIKOLI.

So long and thanks for all the fish.

Bo zgleda res treba eno konkurenco naredit. Ima kdo kako idejo za domeno?