Zoki na 24ur!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.483
1.582
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Še 10 minut!
cool-1.gif

Kokic mi je zmanjkalo, bom pa en pirček zraven odprl!
nahrung002.gif

Pa otroka bom zraven posedel, že dolgo ni poslušal pravljic....
wink-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.624
15.672
113
Baje da ne rabi. Kot ne potrebuje znanja angleškega jezika ter prav tako ne znanja uporabe računalnika. Ok, your choise, sam ne se potem čudit, če ti ob tak miselnosti ne uspe sestavit vlade kljub zmagi na volitvah. Ni župan/poslanec oz. politik primerljiv z enim Mujotom, ki meša cement.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
LOOOOL katera izjava pingvinov
hysterical-1.gif

Citat:
"Če bi Jankoviæ ponudil odstop, bi glasoval za razrešitev," je pred današnjo sejo sveta stranke Pozitivna Slovenija ,ki se je začela ob 16. uri, dejal Janko Möderendorfer. Ob tem je vodja poslanske skupine PS presodil, da Janševa koalicija ne bo zdržala dlje kot mesec dni.

Poslanec Gašpar Gašpar Mišič bi se zamislil, če bi KPK Jankoviæu nezakonito pridobljeno premoženje. "To bi bil zame resen očitek," pravi. Dodaja, da senco dvoma na komisijo meče dejstvo, da je predsednik Goran Klemenčič mož Janševe odvetnice Nine Zidar Klemenčič.

Predvsem me zabava zadnja izjava
hysterical-1.gif

kakšne komedije.... a oni mogoče še ne vedo, da je Jankoviæ prav tako pod drobnogledom
sprasujem se.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Mi lahko prosim nekdo razloži, kako lahko nekdo, ki je bil večletni direktor, predsednik uprav, župan metropole, večkrat uvrščen na lestvico najbogatejših, ki mu letno kapne na račun 500k€ in ki mimogrede nosi že uro v vrednosti celoletnega minimalca, izjavi, da nima ničesar?

Pa če mi lahko še pojasnite, kako je lahko narod tako butast, da sploh dopusti, da prihaja do takšnih izjav? Tipa bi se moralo javno linčati

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
LOOOOL katera izjava pingvinov
hysterical-1.gif

Citat:
"Če bi Jankoviæ ponudil odstop, bi glasoval za razrešitev," je pred današnjo sejo sveta stranke Pozitivna Slovenija ,ki se je začela ob 16. uri, dejal Janko Möderendorfer. Ob tem je vodja poslanske skupine PS presodil, da Janševa koalicija ne bo zdržala dlje kot mesec dni.

Poslanec Gašpar Gašpar Mišič bi se zamislil, če bi KPK Jankoviæu nezakonito pridobljeno premoženje. "To bi bil zame resen očitek," pravi. Dodaja, da senco dvoma na komisijo meče dejstvo, da je predsednik Goran Klemenčič mož Janševe odvetnice Nine Zidar Klemenčič.

Predvsem me zabava zadnja izjava
hysterical-1.gif

kakšne komedije.... a oni mogoče še ne vedo, da je Jankoviæ prav tako pod drobnogledom
sprasujem se.gif
SKoraj popolnoma enake izjave kot jih daje nasprotna stran.
confused-1.gif

Ampak očitno to pali.
bonk.gif
To sta vendarle še vedno dve daleč najmočnejši stranki v parlamentu.
Kva se češ pol it demokracijo s tako glupim ljudstvom?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.022
1.235
113
42
A tako glupo ljudstvo ki voli Viranta misleč da je on pravi neodvisni poltik, ki bo rešil državo?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Mi lahko prosim nekdo razloži, kako lahko nekdo, ki je bil večletni direktor, predsednik uprav, župan metropole, večkrat uvrščen na lestvico najbogatejših, ki mu letno kapne na račun 500k€ in ki mimogrede nosi že uro v vrednosti celoletnega minimalca, izjavi, da nima ničesar?

Pa če mi lahko še pojasnite, kako je lahko narod tako butast, da sploh dopusti, da prihaja do takšnih izjav? Tipa bi se moralo javno linčati
Tisti njegov Zenith na roki je bližje 3000+EUR, kot pa minimalcu