zobna ščetka

cunctator

Pripravnik
18. jul 2007
294
0
16
pejte mal na ebay.co.uk pogledat,sem jo dobil že za 60€+ptt. zadnjo sem na avkciji dobil za 32 funtov,a mi je potem prodajalec nabil 30 funtov poštnine,pa sem ga nekam poslal in mu napisal,da ga bom prijavil na ebay. potem pa vse tiho je bilo.
sonicare, ne oral

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kle se ne bi strinjal. recimo philips fura svoje bedne fore s ciframi modelov.
recimo
brivnik rq1150/16 je slo model, leclerc je ime/17 in garancija v slo ne velja.
in tukaj vidim, da so modeli 6995/34 recimo in vem, da /34 ni edini in da pri nas ne velja drugo kot /34

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Anyway, naročil tale Oral B. 70 funtov z 4 dodatnimi glavami in poštnino, seveda domov, ne v avstrijio ...
Pa da vidimo, stari Sonicare je že tako utrujen in zmahan, da je čas za zamenjavo ...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Hja, odprema v torej, ponavadi ni nikoli trajalo več kot teden dni. Čeprav uradno so napisali 20.1. ...

Keri je boljši, je pri top of the line modelih po moje bolj stvar osebnih preferenc. Tiudi če je par % razlike, je za tako nizko ceno to nepomembno. Itak pa testa el. zbnih ščetk zgleda zadnje čase ni bilo (vsaj na vip.si in stiftung warentestu ni nič uporabnega) ...

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
cisto splosen test je mel discovery na gadget show al kaj je, kjer so imeli 5 razlicnih scetk, zobozdravnika ter eno osebo, ki je 5x pojedla enako kosilo

vsakic po kosilu, si je ta oseba umila zobe z drugo scetko in sla do zobozdravnika, ki je pogledal kako temeljito so zobje ocisceni. Po mnenju tega zobozdravnika se je najboljse odrezala oral-b triumph, ki je po mnenju zobozdravnika ocistila zobe prakticno brez napake, na drugem emstu je bil model professional al nekaj podobnega tudi iz oral-b hise, na tretjem mestu pa philips.

Dejstvo je, da z nobeno ne mores zgresit - vsaka ma svoje prednosti. Philips ima UV za dezinfekcijo - meni osebno kot laiku to nic ne pomeni, saj nisem se slisal, da bi kdo imel tezave pri redni ustni higieni, ker ni bila scetka dezinficirana. Ampak ok, mogoce zadevo premalo poznam

ORal-B pa ima prednost to, da ima moznost razlicnih nastavkov. Od takih, ki so namenjene obcutljivim zobom, do dvojnih glav, za bolj temeljito ciscenje in v koncni fazi takih, ki skrbijo za poliranje zob. Sama pa glede na cip v scetki prepozna kateri nastavek imas gor in prilagodi nacin vibriranja.

Sam sem pred triumph imel tudi oral-b z isto glavo kot ima philips in morem rect, da mi dosti bolj ugaja ta manjsa okrogla - obcutek imam da mi boljse ocisti zobe, tudi dalj casa mam gladke. Ampak to je cisto subjektivna stvar, nisem ravno delal primerjalno test :D

V glavnem z nobeno nebos zgresil - obe sta dalec boljsi od navadne scetke :D

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Evo, že prišla. Edini problem: vtikač je UK 2pin shaver. Zdaj moram pa adapter najti (Conrad ga nima) ... ALi pa pri nas polnilec kupit. A kdo pozna servis za Braun (Oral B)?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Evo, že prišla. Edini problem: vtikač je UK 2pin shaver. Zdaj moram pa adapter najti (Conrad ga nima) ... ALi pa pri nas polnilec kupit. A kdo pozna servis za Braun (Oral B)?

obstaja slo servis in imajo polnilce:) Sem ga tudi sam kupil za cca 10€. Moja ni imela UK pinov ampak nekaj podobnega našim, samo debelejše in bolj skupaj, tko da niti adapterja nisem našel.

ja delko ima adapterje za male pare

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Ti debelejši in malo bolj skupaj pini so UK shaver (oz. UK bathroom) pini. In ja, Delko ima za to adapter, stane 2,5€, kupil danes. Moja se že polni.
A imaš slučajno kak naslov/telefonsko servisa (da si zabaležim, za vsak slučaj) ...