Zobna pasta

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Najboljša je relativno, v kolikor bi bila ena najboljša bi vsi kupovali le to in bi ostale firme propadle. Odvisno kakšne težave imaš in kaj iščeš? Ali imaš težave z dlesnim ali iščeš belilno pasto itd... namreč tudi Sensodyne ima ene 5-6 različnih vrst in vsaka bi naj služila svojemu namenu..

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Muller je
zmaga.gif

Blend a Med je 1,45€ pa poglej pr teh dveh pa primerji za vzorc.
Pa še izbira zobnih ščetkic v Mullerju je odlična tko da ....

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
zanimivo da je hoferjeva in lidlova pasta "zelo dobra" medtem ko kar nekaj past iz "brand" znamk precej nižje....

Moraš gledat kaj so testirali...

corsol

Guru
11. mar 2010
3.081
1.036
113
Ja glede testov je včasih križ , dejansko je potrebno pogledat na kaj dajo v testu največjo težo......npr.ökotest ima ponavad težo na bolj "ekoloških" ali pa zdravlju neškodljivih ponderjih, drug espet na drugih.............
Npr.Colgate palmolive je bila na enem testu ocenjena kot zelo dobr, ...v zgoraj omenjenem pa zgleda da je dobra edino za v smeti.....

Tako da pri nas uporabljamo različne......kupujemo ne edino tistih za beljenje , ker so preveč abrazivne in ne najbolj blagodejne za zobe.
Pri ščetk tudi še glas za CURAPROX5460(ali pa 1 številka nžje, malce manj mehka)......odkar jo uporabljam mi dleseni ob ščetkanju bistveno manj krvavijo, kot so mi prej , pa čeprav sem uporabljal razne SOFT, in EXTRA SOFT variante.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Hofer roba ni nujno krš, ker je pač poceni. Npr. na testu medov je njihov zmagal, boljši od naše kvazi slovenske kvalitete.

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Sensodyne rapid za zvecer .. u sparu je tam nek 6e .. zdj mas u tusu akcijo ono mojih 10najbolsih pa si lahka das tto pasto na kartico za neki manj ko 5e ...
zjutri pa uporablam eno random al pa akvafresh :D

pa ja u hoferju 1 pasta 60centov pa jo daš na ščetko pa je tk koda bi si usnje drgnu po dlesnih

simon_m34

Fizikalc
25. jul 2007
471
27
28
44
MB
jaz tudi uporabljam curaprox ultra soft (+sarakan pasto), odkar sem slišal za njo tu na forumu, edino se mi zdi da ščetka hitro postane "zgonjena", ščetine zgubijo to prožnost in mehkobo, ki jo imajo na začetku, tako da jo menjavam nekje na 3 mesece..