Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
verjetno je crknil kompresor, to se pogosto dogaja pri osebnih vozilih z zračnim vzmetenjem
blazine težko crknekjo, pa potem tudi nenormalno spušča zrak
To je pa verjetno malo težje. Večina jih je itak z ''zanimivim'' motorjem 2.5TDI, 2.7 biturbo jih je le za vzorec. Tako da, jeba... Sicer bi ga takoj imel z enim 1.9TDI. Prav hud avto....Citat:
Uporabnik Clueless pravi:
če bi bil lepo ohranjen in drugače neproblematičen (motor in menjalnik).
Citat:
Uporabnik mitja155 pravi:
Večinoma crknejo blazine. Menja se po 2 v kompletu (spredaj ali zadaj) .. cca 2000€ stroška na pooblaščenem... tako da srečno prijatelji
.Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Finta allroada je ravno da je dvignjen. Podobna situacija če bi na Gallardota ()poknil vzmetenje od Land Roverja... Po mojem je človek bolnik.
In kaj fali takemu Range roverju? Verjetno je vzmetenje na ravni superšportnikov! (gre za "serijsko" različico hišnega predelovalca )
Citat:
Sem pa samo dal primer kako očitno obstaja povpraševanje po znižanem terencu in to celo solidnem terencu. O kakšnem BMW X5 ki je že fabriško "znižan" ne bi zgubljal besed.
Ampak še 1x, razredi vozili so sedaj tako premešani da ni nič čudnega če na "terensko" platformo daš nizkopresečne gume, minmalno oddaljenost od tal in pa 500+ KM! Če se kupuje, zakaj pa ne.
Citat:
Uporabnik Clueless pravi:
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
verjetno je crknil kompresor, to se pogosto dogaja pri osebnih vozilih z zračnim vzmetenjem
blazine težko crknekjo, pa potem tudi nenormalno spušča zrak
Saj ne "crknejo." Problem pri tej konkretni izvedbi blazin je v zavihku (gubi) po katerem se vozijo gor in dol in sčasoma razpokajo in začnejo puščati. Če predolgo odlašaš z menjavo gre po gobe še kompresor, ker se pregreje zaradi stalnega delovanja. Ni pa nek ubijalski strošek, cca. 500€ po kosu, če se prav spomnim. Kompresor je pa nekaj čez jurja se mi zdi. Na žalost je info iz lastnih izkušenj.
Citat:
O kakšnem BMW X5 ki je že fabriško "znižan" ne bi zgubljal besed.
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
O kakšnem BMW X5 ki je že fabriško "znižan" ne bi zgubljal besed.
Samo za info, da to ne obstaja