Znan obraz ima svoj glas...

B81

22. jul 2007
37.657
10.949
113
Dobro pa je mors taki negativec bit, pa se dnar zbirajo, kar odtehta vsaj nekaj neumnosti v oddaji.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ja no, to je bolj program za starejšo poulacijo..meni osebno ne potegne, v bistvu je celoten program na televizijah zanič-imaš reklame na reklame, ponovitve, novice take in drugačne (seveda šokantne), kar pa ostane tv prostora, so pa predvajane 3.razredne debilne oddaje..
rolleyes-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.020
11.143
113
tist ko so plesali je bilo zabavno, čeprav za moje pojme, preveč poženščno pa skoz neke solzice in to tipi...

tole pa so pri mladini postavili na svoje mesto.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.555
1.157
113
Meni je to edino gledljivo. Saj je kak mimosun, ampak v drugih oddajah jih je za moj okus veliko več. Ne vem, jaz gledam, je fajn sproščeno... Včeraj je meni "Šiki" raztural... Pa Anina je bila super Rod Stewart. Pa Novina mi je bil tudi včeraj špica.

Pa v prvi oddaji mi je bil Clemens odličen Magnifico.

Me pa osebno moti, kako so ta mladi (predvsem Sešek) tako "sproščeno" na TI z vsemi starejšimi. Ampak jaz sem verjetno že mal oldskul, retro...

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.092
2.879
113
Citat:
Uporabnik devijamarica pravi:
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Ampak jaz sem verjetno že mal oldskul, retro...

Verjetno ti je zato všeč ta oddaja

Men je pa všeč oddaja in jo redno spremljam. Ponavadi si jo tudi posnamem na videorekorder in potem večkrat zavrtim, glasbene točke. Velikokrat se mi kar kakšna solza utrne, ker res občudujem, kako se naši zvezdniki prelevijo v znane tuje pevce in kar ne morem dojeti kakšne neverjetne talente premore ta naša dežela.
grims-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.313
7.320
113
Jaz sem včasih tako paf, da mi uspe šele proti jutru vstati z divana in kreniti proti postelji... pa ko zapojejo....res smo zaplankani, ce bi bolj podpirali nase talente bi se vsi tujci skrili.... tudi ob izbiranju preobrazb za naslednji teden mi srce poskoci...vcasih ima kdo res tezko nalogo.... ampak ko se preobrazijo...iiiijoooooooooooj

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.092
2.879
113
Malo sumim, da bodo za novo sezono mene klicali, če pridem pet. Ker glede na tele znane, imam v prihodnji sezoni kar nekaj možnosti. Sem namreč bil enkrat slikan v Pionirskem listu v OŠ ko so delali prispevek o šolskih malicah, pa enkrat so v centru Ljubljane delali intervju z mimoidočimi o volitvah in sem v ozadju šel skozi kader....

devijamarica

Pripravnik
1. jun 2017
41
1
8
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Malo sumim, da bodo za novo sezono mene klicali, če pridem pet. Ker glede na tele znane, imam v prihodnji sezoni kar nekaj možnosti. Sem namreč bil enkrat slikan v Pionirskem listu v OŠ ko so delali prispevek o šolskih malicah, pa enkrat so v centru Ljubljane delali intervju z mimoidočimi o volitvah in sem v ozadju šel skozi kader....

bitch pls js mam sliko z Murkotom.

Da ne bova sotekmovalca v borbi za že pešajoča slovenska srca

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:

Ja prekvalificiran.... nimaš šans.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.567
1.806
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Meni so preobrazbe čisto ok, tudi petje posnemajo super, toda komentatorji mi gredo zelo na jetra! Oh in sploh so vsi super, pa malo jokcanja, dramatiziranja. Prvo leto sem jih še nekako prenašal, ampak zdaj pa....
uf-1.gif

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Upam, da veš, da so ti komentatorji dobro plačani... prav za to dramatiziranje in jokcanje.