znan obraz ima svoj glas

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
726
31
28
Včeri si je Pilja zaslužil 12 pik za komični del
smile-1.gif
Z zobmi so mu čist glas zjahali.

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Elton John in Pavarotti zmagata. Elton m ije bil sploh najboljši, sem pogledal originalne videe pa jih ta nastop vse poseka,....

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Najvecji drek je,k Avdic se zjutri na radiu o tej oddaji reklamo dela,pa glupe posnetke vrti. Crap k je klubski radio,fe bi loh,bi ze zdavni cd prklopu.....

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Hm , danes mi slucajno cas dopusca gledat to oddajo..in mi je slabo..Slovenski jezik v tej odaji je samo se šibek odtenek...ljubljanska spakedranščina skozi celo oddajo.. ne vem kdo lahko to dovoli in gleda...še bolj žalostno je da se to dogaja na najbolj gledanem kanlau v SLO...

pa nisem ravno neki ljubitelj in zagižen ljubitelj slovenskega jezika

Raje glej Ulo Furlan v nedeljo
evil.gif

Tisto je šele za strel v koleno.

Teh kvazi glasbenih oddaj pa se ne da gledat. Eno sem še malo pogledal, ostalo pa žalost vključnoi z jezikom.

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Hm , danes mi slucajno cas dopusca gledat to oddajo..in mi je slabo..Slovenski jezik v tej odaji je samo se šibek odtenek...ljubljanska spakedranščina skozi celo oddajo.. ne vem kdo lahko to dovoli in gleda...še bolj žalostno je da se to dogaja na najbolj gledanem kanlau v SLO...

pa nisem ravno neki ljubitelj in zagižen ljubitelj slovenskega jezika

Raje glej Ulo Furlan v nedeljo
evil.gif

Tisto je šele za strel v koleno.

Teh kvazi glasbenih oddaj pa se ne da gledat. Eno sem še malo pogledal, ostalo pa žalost vključnoi z jezikom.

jezen.gif
No ,no kaj boš šinfal Furlanico. Ta pa ja zna,saj je hči od Molkove dive.

I

Izbrisan uporabnik #488

Še oblečt se ne zna.

img1554.jpg

Lep primer sforsirane oddaje, ki jo je zrihtala mamica.

Kaj Pirčeva čaka in ne skine te oddaje z Ulo in Mišo vred...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.715
6.484
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kaj Pirčeva čaka in ne skine te oddaje z Ulo in Mišo vred...
Pirčeva sede za krmilo 26. maja. V intervjujih napoveduje velike spremembe, kaj bo res, pa bomo videli.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
A veste kaj bo ... RTVSLO bo največja sprememba ... tu še vsaj trenutno lahko žališ politike od a do ž, njihovi posli so dobro raziskani s strani novinarjev ... ampak če se dobro spomnim ... je ona zagovarjala tisto, da se novinarji ne vtikajo v njihove zadeve, da se davčni dolžniki ne objavijo itd ... ja ... velika sprememba bo ... ko boš tam rekel samo "prekleti politik frdamani" ti bodo že izbrisali komentar, če ne pa bo kletvica tako zgledala "P******i politik f******i" ... Spremembe bodo, na slabše.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Se strinjam. Kot je rekel Čelavi, mu manjka po dve škatli čikov na dan in zaboj viskija.
Pač, ima prelep glas, da bi lahko v nulo zadel počenega Stewarta.