Znalci o kovinah in lepljenju. Na plan!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.434
5.663
113
Airsoft AK47
smile-1.gif

Pretrdo si pritiskal zagozdo pokrova

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Fora je bila, da je bila paličica, ki se je povezovala s tem gumbom na koncu skrivljena in zabita postrani v luknjo, ter tako ni bilo šanse pritisnit ta gumb.Tega seveda nisem vedel, saj je bil pokrov gor in puška nova. Po hudem mučenju in sili (svetovano od prodajalca) sem zadevo odprl in seveda odlomil te dva zatiča. Nato pa šele videl kako slabo oz. narobe je bil narejen ta del.

Ker dvomim, da bo prodajalec zadevo menjal, iščem rešitve in to je to
smile-1.gif

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Jaz bi vse skupaj odbrusil stran. Nato bi naredil profil, ki bi bil z notranjimi merami tak, kot je bi stari del, s spodnjim vred. Predvidevam, da če se stvar dvigne za kak milimeter ali dva, ne bo posebne škode.
Vse skupaj bi potem s finimi vijaki privijačil na osnovo. Torej, povrtati in urezati navoj M2 ali M3 ter privijačiti s kratkimi vijaki. Vse drugo bo le približek.

Kamele0N

23. jul 2008
42.434
5.663
113
Ne sme it nikamor v višino...ker potem bo tud "pokrov zaklepa" na koncu višji....in bo "diagonalno" dvignjen....bo zgledalo malo smešno

Kamele0N

23. jul 2008
42.434
5.663
113
Sicer pa če je nova zadeva...ma garancijo.....pa se nared neumnega...

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ne sme it nikamor v višino...ker potem bo tud "pokrov zaklepa" na koncu višji....in bo "diagonalno" dvignjen....bo zgledalo malo smešno

Se pravi, odbrusiti toliko materiala, kolikor bi dodal. Upaj, da je dovolj 'mesa'.

Kamele0N

23. jul 2008
42.434
5.663
113
Citat:
Uporabnik Company pravi:
. Upaj, da je dovolj 'mesa'.

Ja sej že sama izvedba tega držala pokrova je fail na celi črti....sploh ko pomisliš da lahko gor obesiš daljnogled itd....in da morajo tisti zobci celo prenašat kako težo med tekom z puško....
smile-1.gif

Jaz bi raje odbrisil še preostanek žleba..zravnal tam vse...pa gor našravfal kako šino iz jekla.....al pa zalepil z čem....bi blo za večno
smile-1.gif

Sam vidit je da se tam špiater da na 2 dela...najbrž je spodaj kak valj za zrak stiskat itd

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Kaj maš to? Pištolco? Jas mam doma kolta m4a1 ... parkrat streljal z njo, je močna kot kakšna zračna puška, sem še enega ptiča ubil, sicer si niti malo nisem mislil, da po padel s take razdalje. Močna in odlična, zdaj pa se doma prah nabira pod kavčom. :p Pištolo sem si mislil kupiti, samo sem pol poslušal od naše, da bi za bedarije denar zapravljal.

Kamele0N

23. jul 2008
42.434
5.663
113
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Pištolo sem si mislil kupiti, samo sem pol poslušal od naše, da bi za bedarije denar zapravljal.

Kar poslušaj jo....ona te najbol pozna
smile-1.gif