Zmrzovalna skrinja Beko error

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Mogoče ve kaj bi to pomenilo, na sliki utripa klicaj in -20? Hladilna omara je dobro zaprta in ni odprta? V navodilih nič uporabnega?
1881859-Untitled.jpg

Priponke

• 1881859-Untitled.jpg
    1881859-Untitled.jpg
    118,6 KB · Ogledi: 4.693

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Navodila sem že sam snel iz neta.... Na agl. forumih sicer nekej pravijo o nabiranju ledu in kroženju zraka, sem jo za vsak slučaj dal odtajati.... (čeprav piše da je antifrost)... Sumim na opoved senzorja.

Po odtajanju bom vedel. Lahko bi mal bolj natančno specificiral tele errorje ali pa da bi bil kakšen log za downlodat....

vseno hvala za trud...

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Zato ker sem je konstantno kvarila - Gorenje...

Pa še servis je pod kritiko.... Na Bekotu je to prva okvara, če sploh je....

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.984
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
Čakaj, rekel sem EU ne balkansko sranje.
ne-ne-1.gif

OK, poslušaj, pa se drugače obnese tale Beko, razen te težave? Cenovno je ugodna, mislim da je za polovico cenejša kot tiste naštete. Izklop iz elektrike za kakšno minuto, mogoče se sama popravi elektronika.

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.148
6.962
113
pri taščici
Ja, se obnese. Starši jo imajo cca 3 leta, jaz eno leto in zaenkrat bp. Sicer pa vsaj ne lažejo pri porabi tako kot balkanci oziroma evropejci. Vsaj moja je precej točna glede na specifikacijo.
Z mojimi dohodki pač ne morem več večati premoženja Bobincu.

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Zaenkrat bp razen omenjene napake.... Ceneje enako dobro... imam pomivalca hladilnik z zmrzovalnikom in zmrzovalno omaro, ter pomivalca.....

5 let imaš garancije po 5 letih ob najmanjši težavi (če se pokaže) menjam... Pr gorenju mi je samo pri pralnem šel 4 programator, ne samo neodzivnost servisa, celo menjati ga ni hotel....

Zakaj bi dajal za isto stvar enkrat toliko, če po 5 letih isto crkne vse... to je samo moje mnenje.. Beko je tudi dizajnersko naredil kr precejšen napredek...

tko da...

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Jaz bi vzel beko pomivalca pa sušilca a ima kdo kaj takega kako se obnese?

jaz imam nekje 2 meseca točno tega BEKO-ta , DIN 6831fx in lahko rečem same pohvale glede na ceno in performans. Do zdaj še niti ene kritike. Pomivalc je noro tih, opere super, posuši prav tako, ima dosti funkcij ki jih dejansko tudi uporablam... skratka, takoj ti ga priporočim. Je pa to mislim da roba narejena za nemški trg, ker pri nas ga ne prodajajo in tudi nič podobnega ne, samo oskar ga ima. Garancija velja vseh 5 let.

Imam tut 3 leta star Beko hladilnik in do sedaj niti najmanjših težav. Super je.... po domače povedano mi dol visi za znamko, ker beko je kul
zmaga.gif

aja, mam tudi cca. 10 let star pralni stroj in dela kot urca.
cheer.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Če ste že ostali zašli, bom pa še jaz malo. Beko sploh ni mimosunek, dejansko je to znamka, ki že kar nekaj pomeni na trgu bele tehnike in že kar dobro konkurira velikim evropskim znamkam, tukaj vsekakor ni mišljeno Gorenje. Norčevanje iz Beka, je malo mimo. Večine ta boljših produktov od Beka pa tako ali tako pri nas ni. O Beku veliko pove to, da so lani na IFI (za letos ne vem) zasedli kar celo halo, kar si privoščijo le malokatera znamka, pri tem pa so imeli kaj za pokazat. Znajo se tržiti, pa tudi dobre ideje imajo.

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
ksz

Se strinjam, da Beko postaja vedno bolj uveljavljen tudi v Sloveniji in tudi v praksi se kaže, da so nekateri aparate popolnoma primerljivi ali celo boljši od konkurence.. Res pa je, da pri takih aparatih tudi razlika v ceni ni več tako velika, kot je bila včasih.

Bi pa ob teh priložnosti še opozoril na Oscar veliki. Sicer ni moj namen blatiti kogarkoli od prodajalcev, samo naj povem, da če kupite aparat npr Beko in pa tudi Gorenje, da morate garancijo uveljavljati pri oskarju, ker uradni servisi pri nas aparatov kupljenih pri oskarju ne servisirajo.
Pri Bekotu je zadeva sploh jasna, ker nima evropske garancije, pri Gorenju pa ti preverijo po serijski številki, ki jo maraš povedat serviserju preden pridejo. Prav tako ima Oskar tudi od ostalih proizvajlcev veliko artiklov, ki se v Sloveniji ne servisirajo, ker se pri nas tudi nikoli niso prodajali.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Sem enga serviserja mal hecal glede teh bekotovih crev ki jih servisira, pa je rekel da je to dobra roba in da za dosti ceneje spila brez problema.

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Pomivalca imam jest.... v 5 letih šla solnica... drugače bp... Pri zmzovalnku pa je šu grelec (za defrost funkcijo)... bodo menjal... Drugač zlo zadovoljen....

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.559
1.159
113
Beko sušilca s toplotno črpalko imam jaz, in ne morem ene stvari skritizirat. Ravno tako imam mikrovalovko...

I

Izbrisan uporabnik #488

Pomivalni stroj, manjsi, mam Beko. 5 let je garancija, vgradni je, tak da se "suljota" ne vidi :)

Ugodna cena, 3 leta dela ko suza. Ostale vgradne elemente sem raje vzel bolj resno nemsko firmo. Stroj je bil, na pamet, do 300 eur in normalno opere.

Dajem pa not hofer tablete, prej calgonit pa ni nobene razlike + sol iz hoferja.

Pa ne govorit, da bo kaj piknilo. Ker mam se pralni stroj candy iz Juge pa sipamo not karkoli in dela se vedno. Bom menjal za Beko,ko crkne.

Zamrzovalno skrinjo od beka ima babica, brezhibno ze vec let.

tehnica

Zelenc'
12. maj 2016
1
0
1
Citat:
Uporabnik lafarge pravi:
Mogoče ve kaj bi to pomenilo, na sliki utripa klicaj in -20? Hladilna omara je dobro zaprta in ni odprta? V navodilih nič uporabnega?
Meni se je to pojavilo danes. Kako ste rešili?