Zal ne. Zadeva mora biti cim bolj kompaktna.Kaj takega ti ne ustreza? Tole je sicer kar stara roba, ki rabi svoj plac v garaži.
Dvosteberno dvigalo Ravaglioli EH 3000kg
Dvosteberno dvigalo Ravaglioli EH 3000kg Prodam dvosteberno dvigalo Ravaglioli, ki je v brezhibnemwww.bolha.com
Pri hobiju lahko .Sam ti res prav prevec kompliciras
BTW, kaj je narobe s klasično kvalitetno dvigalko? Za eno os dvigat itak nimaš kaj več dvigat kot 50cm, to zmore pa vsaka kvalitetna dvigalka. Skratka 200 eur stroška, ko jo ne rabiš pa zapelješ nekam v kot kjer ne dela šare. Enotno točko za dviganje po sredini (dvig cele osi) imajo pa več ali manj vsa vozila (za nižja vozila je nujno vzet nizkoprofilno da prideš do teh dvižnih točk). Za resno delo moraš pa cel avto dvignit na nivo da lahhko pod njim stojiš, za to rabiš pa pravo dvigalo.
No ja Megane 3 ni zaj nevem nek stajliš modern avto.Zanimivo. Tam ko mi vsake toliko dvigamo Megana 3 je neka podobna stara zadeva na vijak in 1 motor pa je treba včasih še kje podložiti. Ima pa tam roke malo prekratke. Nisem pa seveda zadeve meril.
Z vredu dvigalko dvigneš na eni točki celo stran brez težav zaj če rabiš za gume je brezveze. Škoda dnara. Če boš delal kaj na podvozju pogosto ok. Če 1x letno je vredu dvigalka in podstavki več kor dovolj. Jaz mam neki 40 kilski monstrum in gre bp. Tu smo debatirali https://www.alter.si/tema/dvigalka-krokodil.2605536/za menjavo pnevmatik je tole top. Odtisneš vijake, dvigneš avto gor in lepo kot gospod menjaš gume. Sedaj sem moral, ko sem prestavljal naprej/nazaj uporabit rezervo in potem dvignit spredaj, pa zadaj, pa potem spet spredaj.
V glavnem: se da preživeti tudi na star način, ampak...