zlorabe kreditnih kartic pri NLB

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik prjatu pravi:
Zgodil se je vdor v enega od ameriških procesorjev, kateri več kot očitno ni imel prav nič poskrbljeno za varnost tako ali drugače. V enem dnevu je bilo zlorabljeno ogromno število kartic s celega sveta, akcija pa očitno zelo usklajena.

Maš kak link, če je tako obsežna zadeva je sigurno kje kaj v tujih medijih?

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.036
11.156
113
Lahko da bodo cuknili, ampak boš zagotovo dobil nazaj. Sicerpa vprašaj tam ko si dal "pritožbo"

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Porocaj o razpletu

u penis naj gre vse skupaj. referentka vceraj ni vedela nicesar. ocitno moram upravo nlbja poklicati.
nerodna zadeva je zato, ker bom z odlivom 700eur prisel pod limit in kaj potem?

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Porocaj o razpletu

u penis naj gre vse skupaj. referentka vceraj ni vedela nicesar. ocitno moram upravo nlbja poklicati.
nerodna zadeva je zato, ker bom z odlivom 700eur prisel pod limit in kaj potem?
potem pa ne bos mogel nic vec dvigniti oziroma placati dokler se zadeva ne resi. razen, ce imas kaj denarja v zepu, ker bolj v kredo ne bos mogel....

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Ker gre zaocit o zadevone bo trganja denarja. Ce bo,bo pomrit z valuto za nazaj inspet kot da ni bilo nic.
Je pa grdo, da vsem, ki so del igre ne vrnejo brez pisanja pritozb

erikson

Guru
25. avg 2007
22.718
6.490
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
vec kot petdeset poizkusov nakupov je bilo vceraj z moje kartice, plus 12 uspesnih, pobrali pa so mi 700eur, kolikor pac znasa limit. procedura za uveljavljanje reklamacije je na NLB kar dolga, sem bil zihr eno uro notri, upam, da mi 18. septembra ne izvedejo transakcije,
Ti bi moral za plačilo prepisovati SMS ali vnašati PIN, njim pa to ni bilo potrebno? Čudna zaščita.
sprasujem se.gif

V preteklosti so denar vzeli z računa, ko je bila reklamacija rešena, pa so ga vrnili. Mogoče se je kaj spremenilo, do 18-tega je še dovolj časa.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik softi pravi:
Ker gre zaocit o zadevone bo trganja denarja. Ce bo,bo pomrit z valuto za nazaj inspet kot da ni bilo nic.
. oprosti, ampak kako je mozno da: vcasih pises skoraj slovnicno pravilno, vcasih pa kot bi gogl prevajal iz shizofrenije z marsa

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Aha hvala, jah jebiga, imam polovicen delovnik in stroske kakrsni pac so. Trenutno situacija ni roznata in mi 700eur predstavlja precej denarja. Si pa v zivljenju nisem izposodil sto tolarjev, razen enega kredita na banki za nekaj tisoc eur (komplet obnova stanovanja), ki sem ga ze odplacal. V minusu sem bil dvakrat.

Ne vem zakaj bi me morala situacija izuciti.

tony

Guru
23. jul 2007
9.750
1.535
113
Kaj pa je to takega?
confused-1.gif

Saj obstajajo raziskave, da imajo razcepljene osebnosti različno kakovost vida, ena lahko vidi ko sokol, druga je pa brljava ko krt?
grims-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.750
1.535
113
A, bejž, no. To smo pa ja že prebrali tle gor.
rolleyes-1.gif

Zdej si pa ves štos pokvaru
pozdrav.gif
.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
. oprosti, ampak kako je mozno da: vcasih pises skoraj slovnicno pravilno, vcasih pa kot bi gogl prevajal iz shizofrenije z marsa

telefon, pa otrok. pa hotel sem pomagat hitro, da pomirim kolega.

se opravičujem.