zloraba MC-ja

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Enako.

No PayPal, no buy. Oziroma lahko mi pošljejo s plačilom po povzetju, če želijo
evil.gif
.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.016
1.927
113
če si reden online šoper se absolutno splača tisto nekaj malega plačat banki za zavarovanje in sms obveščanje o transakcijah. to pomeni da kak klikneš buy knof, ti čez par sekund že tel. piska
smile-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.245
9.874
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
če si reden online šoper se absolutno splača tisto nekaj malega plačat banki za zavarovanje in sms obveščanje o transakcijah. to pomeni da kak klikneš buy knof, ti čez par sekund že tel. piska
smile-1.gif
Drži, ampak to je gašenje požara. Z zgoraj omenjenimi virtualnimi kreditnimi karticami pa požar preprečiš
wink-1.gif
.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Tudi Pay pal ni neka garancija za uspešno transakcijo.
crazy1.gif

Prek paypala sem na uk ebayu nročil in plačal neko robo, sedaj ni ne robe, ne ponudnika te robe, na paypalu pa pravijo, naj se zmenim s ponudnikom.
confused-1.gif

Fakof.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.520
6
38
Madafaka: tole je pa čudno. Namreč, kolega je enkrat prodal izdelek na eBayu, karakteristike in slike pa lepo skopiral od drugega prodajalca. No, njegov izdelek je bil skoraj tak, ne pa čisto. Kupec je javil na eBay in kolegu so takoj blokirali denarna sredstva, dokler ne pojasni zadeve. Je povedal kaj in kako in so kupcu denar vrnili.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Seveda je čudno - imam kopijo plačane transakcije za določen izdelek določenega ponudnika, v tistem trenutku nažalost ponudbe nisem skopiral, imama pa potrdilo paypala za plačilo tega izdelka. Sedaj izdelka ni, ponudnika tudi ne, robe sploh ne, paypal je pa rekel, naj najprej počakam 40 dni, potem naj pa kontaktiram ponudnika, kaj je z robo
confused-1.gif

Kontaktiral sem ponudnika in nič. Na ebayu robe ni več, ponudnika tudi ne, na mejle se ne oglaša... kaj naj sedaj? Gre sicer za 120€, ampak se mi kljub temu zdi trapasto.
crazy1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.237
870
113
po moje bi moral kontaktirati ebay in ne paypal?
sicer pa imam jaz podobne izkušnje z amazonom v ZDA. naročil neko napravico za 10$, ki je nisem prejel. prodajalec mi je rekel, da ker gre za mednarodno pošiljko, je ne more izslediti in da je najverjetneje na naši carini. naša carina pravi, da je niso prejeli. na amazonu pravijo, da za SLO ne velja 1-2-3 garancija o vrnitvi denarja in naj se zmenim direktno s prodajalcem. prodajalec ne odgovarja več na sporočila, poleg tega pa SLO ni več na njihovem seznamu dostave
frown-1.gif

Podobne teme