Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Semolič, Kocjančič, Žlender. Od mojga rojstva na istih polozajih.
Zdaj me je pa Žlender zajebu, sem bil preprican, da bodo tam do moje penzije.
Rotovnik...
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Semolič, Kocjančič, Žlender. Od mojga rojstva na istih polozajih.
Zdaj me je pa Žlender zajebu, sem bil preprican, da bodo tam do moje penzije.
Rigelnik?Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Točno ja Kocjančič... to so zviti levi lešinarji, se skrijejo v senco in vlečejo bolje kot tisti, ki se sončijo, Kaj je že un, ki je bil nesmrtni na AC Intercar?
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
en pri katerem sta bila edina krivca alko in hitrost... in za to so uspel samo dvignt kazni fuuul. no sej uspešen (za državo) je bil. kazni je dvignu v višave.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Na AC seveda Rigelnik (tja je prišel iz mesta predsednika SZ, še prej je bil direktor Gorenja) - ustvaril cel imperij ACH ki ga je izčrpaval, sedaj bo z našim denarjem likvidirana njegova Factor banka,
tipičen F21
Vir:Citat:
Strošek prenehanja poslovanja obeh bank bodo v prvi vrsti nosili lastniki obeh bank , nato imetniki podrejenih finančnih instrumentov, preostanek pa Republika Slovenija.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Hvala, to sem prebral že prej. Vseeno pa to ne spremeni dejstva:
Strošek prenehanja poslovanja obeh bank bodo v prvi vrsti nosili lastniki obeh bank , nato imetniki podrejenih finančnih instrumentov, preostanek pa Republika Slovenija.
Od kje potem tvoje nakladanje, da bodo te banke likvidirali z našim denarjem? Stavim, da Požar ali Reporter.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Od kje potem tvoje nakladanje, da bodo te banke likvidirali z našim denarjem? Stavim, da Požar ali Reporter.
Aja, a ti si torej mnenja, da zapiranje Probanke in Factor banke ne bo terjalo davkoplačevalskega denarja?
Samo propad teh dveh internih bank Foruma 21 nas bo stal dobre pol milijarde evrov.
Citat:
Na AC seveda Rigelnik (tja je prišel iz mesta predsednika SZ, še prej je bil direktor Gorenja) - ustvaril cel imperij ACH ki ga je izčrpaval, sedaj bo z našim denarjem likvidirana njegova Factor banka,
tipičen F21
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Aja, a ti si torej mnenja, da zapiranje Probanke in Factor banke ne bo terjalo davkoplačevalskega denarja?
Samo propad teh dveh internih bank Foruma 21 nas bo stal dobre pol milijarde evrov.
Nikjer nisem napisal, da davkoplačevalci ne bodo plačali. Odzval sem se sam na tole tvoje pisanje
Citat:
tipičen F21
V resnici pa bo ACH kar ob nekaj premoženja, kar je tudi pravilno.