Žlender je odstopil!

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.230
769
113
EU
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Točno ja Kocjančič... to so zviti levi lešinarji, se skrijejo v senco in vlečejo bolje kot tisti, ki se sončijo, Kaj je že un, ki je bil nesmrtni na AC Intercar?
Rigelnik?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Na AC seveda Rigelnik (tja je prišel iz mesta predsednika SZ, še prej je bil direktor Gorenja) - ustvaril cel imperij ACH ki ga je izčrpaval, sedaj bo z našim denarjem likvidirana njegova Factor banka,

tipičen F21

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
en pri katerem sta bila edina krivca alko in hitrost... in za to so uspel samo dvignt kazni fuuul. no sej uspešen (za državo) je bil. kazni je dvignu v višave.

Namen dosežen, raja pa srečna, da bodo končno spravil s ceste pijance in norce.
crazy1.gif
Prvi sem začel z videi dogajanja po cesti in bil označen za providarja, ampak raji počasi užiga v čem je finta, da ni za varnost, ampak za tajkune po žepih.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Na AC seveda Rigelnik (tja je prišel iz mesta predsednika SZ, še prej je bil direktor Gorenja) - ustvaril cel imperij ACH ki ga je izčrpaval, sedaj bo z našim denarjem likvidirana njegova Factor banka,

tipičen F21

Če je tako, zakaj pa potem toži državo?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Hvala, to sem prebral že prej. Vseeno pa to ne spremeni dejstva:

Citat:
Strošek prenehanja poslovanja obeh bank bodo v prvi vrsti nosili lastniki obeh bank , nato imetniki podrejenih finančnih instrumentov, preostanek pa Republika Slovenija.
Vir:

Od kje potem tvoje nakladanje, da bodo te banke likvidirali z našim denarjem? Stavim, da Požar ali Reporter.
hysterical-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik bizi pravi:

Citat:
Strošek prenehanja poslovanja obeh bank bodo v prvi vrsti nosili lastniki obeh bank , nato imetniki podrejenih finančnih instrumentov, preostanek pa Republika Slovenija.
Vir:

Od kje potem tvoje nakladanje, da bodo te banke likvidirali z našim denarjem? Stavim, da Požar ali Reporter.
hysterical-1.gif

Aja, a ti si torej mnenja, da zapiranje Probanke in Factor banke ne bo terjalo davkoplačevalskega denarja?
Samo propad teh dveh internih bank Foruma 21 nas bo stal dobre pol milijarde evrov.

factorprobanka206.1382559150.jpg.o.600px.1382559180.jpg

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Daj no, kdo pa bere te zapletene infografike do zadnje vrstice?
Prebereš prvi tri vrstice, ki so z največjimi črkami in to je to !

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:

Citat:
Vir:

hysterical-1.gif

Aja, a ti si torej mnenja, da zapiranje Probanke in Factor banke ne bo terjalo davkoplačevalskega denarja?
Samo propad teh dveh internih bank Foruma 21 nas bo stal dobre pol milijarde evrov.

Nikjer nisem napisal, da davkoplačevalci ne bodo plačali. Odzval sem se sam na tole tvoje pisanje

Citat:

tipičen F21

V resnici pa bo ACH kar ob nekaj premoženja, kar je tudi pravilno.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:

Citat:
Vir:

hysterical-1.gif

Nikjer nisem napisal, da davkoplačevalci ne bodo plačali. Odzval sem se sam na tole tvoje pisanje

Citat:

tipičen F21

V resnici pa bo ACH kar ob nekaj premoženja, kar je tudi pravilno.

Se pravi - trditev, da bodo davke likvidirane z našim denarjem je "nakladanje", ki pa hkrati ne izključuje možnosti, da "davkoplačevalci ne bodo plačali".

Kaj imaš ti drisko namesto možgan?