Žive naj VSI narodi

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
ma bom vseen na vsake tok časa potrkal na njegovo poštenost...
sem pa kar neumoran, ja....

Se pa zelo cenis ce mislis da bom jaz tebi polagal racune? Ce te ze zanima, DA, spostujem vecino dolocil svoje vere (kolikor lahko).
Svojih grehov se zavedem in bom jaz odgovorjal za njih. Taksna vprasanja pa sicer prihrani za sebe v neki normalni druzbi.

Ma vidiš, da jo spet pihaš nekam.... Ti sam sebi odgovarjaš... Če pa se že tukaj pištoljiš, pa samo "na glas" odgovori tiste stvari...

Predvsem me zanima, če se postiš dosledno in če res tudi kapljice alkohola ne spiješ NIKOLI...

Niti kapljice, nikoli, ob nobeni priloznosti in pod nobenim pogojem. Poleg tega, 90% tega sploh ni zaradi vere ampak ze sam image mi je ...

Postim pa, letos sem postil vse dni nisem mogel zaradi zdrastvenih p. Pa ne govorim o glavobolu ampak kirurskem posegu in nisem zelel tvegati da mi pade imunski sistem. To je tudi versko "upraviceno", tudi ce ni to sprejemam kot svoj greh. Upam da je tvoja radovenost sedaj potesena.

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
ma bom vseen na vsake tok časa potrkal na njegovo poštenost...
sem pa kar neumoran, ja....

Se pa zelo cenis ce mislis da bom jaz tebi polagal racune? Ce te ze zanima, DA, spostujem vecino dolocil svoje vere (kolikor lahko).
Svojih grehov se zavedem in bom jaz odgovorjal za njih. Taksna vprasanja pa sicer prihrani za sebe v neki normalni druzbi.
nič ne bo 72 devic pa 28 mladcev zate v onostranstvu, samo večna poguba

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
ne, ni.
Kako ti je pa ime? Sej priimek ni potrebno. Če pa želiš, palahko...

Süleyman Kanuni
smirk-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Saj za vehabije je tud trdil, da ne obstajajo.

Ne vem, koga so potem lovili po Bosni...

Nikoli nisem trdil da vehabij ni. V bistvu sem ze par let preden so vehabije "lovili" zapisal da poznam precej vehabij (tudi na Mobisuxu btw). Vehabije niso lovili ampak so zaradi naloga iz tujine pregladali njihovo naselje. Vsi so sodelvoali pri pregledu, nobenega incidenta ni bilo, danas so vsi na prostosti in zivijo kakor so ziveli pred pregledom. Na istem kraju, na isti nacin, isti ljudje.

V njihovem obstoju ne vidim problema. Imajo svoj nacina zivljenja in dokler ne skodi nikomur ni nobenega razloga da bi jih sploh omenjal. Kaj sele da bi njihov obstoj zanikal.

na suxu so bili vahabiti???
confused-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Saj veš kdo, tista katera obožujeta zelene!

bitch_inside ni in ne more biti vahabitka...dokaz je že to, da ima prost dostop do računalnika. Kvečjemu bi ji lahko očitali slab okus (fenica od menendesa), verskega fanatizma pa pač ne.