Žive naj VSI narodi

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Govoriva o dejstvu, da muslimani požigajo cerkve in uničujejo tujo svetinjo. Ne govoriva kaj delajo drugi, govoriva o tem, da si prej trdil, da to ni res, potem si pa še poskušal trditi, da so za takšna dejanja krivi šiptarji iz katoliške veje. Navajaš neresnico in lažeš, kar je najhujše, kakšen laik bi pomislil, da širiš resnico.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
v arabskem svetu bi na pol naga ženska naletela na težave, da ne rečem kamene. drži ali ne?
[easy]V zahodnem svetu bi tudi naletela na težave pred 500 leti. Poleg tega pa niso vse arabske države sekularne, tako da to nima veze.[/easy]

Aja, zakaj nemuslimani ne smemo v Meko?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Govoriva o dejstvu, da muslimani požigajo cerkve in uničujejo tujo svetinjo. Ne govoriva kaj delajo drugi, govoriva o tem, da si prej trdil, da to ni res, potem si pa še poskušal trditi, da so za takšna dejanja krivi šiptarji iz katoliške veje. Navajaš neresnico in lažeš, kar je najhujše, kakšen laik bi pomislil, da širiš resnico.

125tic.......

To niso rusili muslimani, to ni bilo divjanje muslimanov, namen tega rusenja oziroma poziga ni bil verski. Se enkrat, pa upam da bos tokrat dojel. Cerkve so pozgale ,ker so pripadali SPC. SPC je zakuhala ogromno trpljenja na Balkanu zadnjih (vsaj 20 let). Slo je za politicno motiviran napad. Pa niso napadali samo cerkve ampak karkoli ime imelo oznako Srbije. Zakaj in kako bo ze vedel.... Sumim da je povezano z pregonom Albancev pred NATO intervancijo. Katoliske cerkve niso tikali torej ni slo napad muslimanov na kristijane.

Pri pozigu dzamija (na Svedskem) ali pa tudi v Srbiji je pa slo za versko usmerjen napad. Dzamijo so uporabljali stevilni (razni) narodi in ni bila usmerjena proti nekemu narodu ali drzavi.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ma nikakor ne uspem dobit svojih pet minut. men namreč velik azdev ni jasnih, pa bi jih rad vedel. nestrpen nisem, imam pa določene poglede.

tko da spet prosi za odogovor.

v arabskem svetu bi na pol naga ženska naletela na težave, da ne rečem kamene. drži ali ne?

Softi... taksne debate niso ravno zate ampak vseeno..... Ali bi zenska naletela na tezave je cisto vseeno. Tam nimajo demokracijo in tudi ne trdijo jo imajo. Celo nasprotno, tam tudi uradno vlada vera. Karkoli se zenske zgodi ali ne je posledica te ureditve. Ni filozofiranja o cloveskih pravicah in bla bla. Tak sistem je tam predvsem zaradi Zahodu ,ki tako od korumpiranih vladarjev dobi poceni nafto. Ceprav zadaj obesajo politicne nasprotnike, homoseksualce, zenske, itd, itd...

Na Zahodu naj bi bila vera (uradno) locena od drzave, veljala enako pred zakonom, clovekove pravice, bla bla bla.. Dejanko je pa dalec od tega.

Ce ti je koncept prevec ....
To je nekako kot ce bi spraseval zakaj so na nudisticni plazi gostje lahko nagi, na navadni plazi pa ne.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.499
5.700
113
Tm nimajo demokracije.......kle jo hočjo pa maxsimalno izkoriščat
stupid-1.gif

Zajedalci all the way
10.gif

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Kako niso, če sem ti malo prej povedal, da so?

Glej, lahko eno in isto stvar tupiš kolikor ti paše pa ne bo postala resnica. Razumeš?

Se pravi, če Srb požge džamijo, je to verski terorizem, če pa to naredijo muslimani bilo katere vrste pa je to nekaj samoumevnega, ker tako mora biti zaradi njihovega trpljenja? Bravo, to je to. Dno dna.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.673
3.190
113
v lokalni ostariji
hmm

zdej pa mi je jasno.

če muslimani požgejo cerkev je to politični motiv, nima veze z muslimani je cerkev grda grda

če pa se požge džamijo je pa to napad na vero, obsojanja vredno!

dvojna merila?

drugače pa, Eazy še enkrat. v trenutku ko si se preselil v drugo državo maš da spoštuješ njihove kulturne običaje, navade... lahko ti za 4 stenami delaš kar hočš, v javnosti se drži družbenih pravil. Enako kot jaz ne bom zaklal krave v indji, se pričakuje da nekdo ne bo ob 10h zvečer s zvočnikom pozival k molitvi v tujem jeziku.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Tm nimajo demokracije.......kle jo hočjo pa maxsimalno izkoriščat
stupid-1.gif

To je njihov način. In potem ga še tile, ki se delajo vernike (že samo, če spiješ en radler, nisi pravi vernik, ne - da ne govorimo, kateri pravi vernik se posti), zagovarjajo...

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Dej izi reci, da v življenju nisi spil kapljice alkohola.
Dej reci, da se vsaka ramazan postiš tako kot je treba.
Dej reci, da moliš 5x na dan - VSAK DAN.
Dej reci, da širiš vero (tako kot mora vsak pravi vernik, po Koranu)
.
.
.
.

Torej, si PRAVI MUSLIMAN???

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ma nikakor ne uspem dobit svojih pet minut. men namreč velik azdev ni jasnih, pa bi jih rad vedel. nestrpen nisem, imam pa določene poglede.

Softi... taksne debate niso ravno zate ampak vseeno..... Ali bi zenska naletela na tezave je cisto vseeno. Tam nimajo demokracijo in tudi ne trdijo jo imajo. Celo nasprotno, tam tudi uradno vlada vera. Karkoli se zenske zgodi ali ne je posledica te ureditve. Ni filozofiranja o cloveskih pravicah in bla bla. Tak sistem je tam predvsem zaradi Zahodu ,ki tako od korumpiranih vladarjev dobi poceni nafto. Ceprav zadaj obesajo politicne nasprotnike, homoseksualce, zenske, itd, itd...

Na Zahodu naj bi bila vera (uradno) locena od drzave, veljala enako pred zakonom, clovekove pravice, bla bla bla.. Dejanko je pa dalec od tega.

To je nekako kot ce bi spraseval zakaj so na nudisticni plazi gostje lahko nagi, na navadni plazi pa ne.

ok. torej na vzhodu se ji zgodi neki, karkol pač že, je v skladu z verskim prepričanjem, ki tam vlada. popolnoma se strinjam in čista resnica.
tam nimajo demokracije in je tudi ne azglašajo. popolnoma in čista resnica.

zdej smo pa kle. jaz sem demokratičen. sam pr men ninđa ne bo nikol delala, šiptar tut ne, od šipca ne bom kupu nič in đamiji bo napsrotoval do zadnjega. sem demokratičen, sam ne pa 100%. ne vlada pa pri men vera, ne demojkracija, ampak prezir do kretenizma, neprilagojenosti predvsem pa mal likal patriotizma.

kje sem sedja jaz diskriminatoren?

greva čez, v ameriko. tut tam je demokracija. denmokratična do konca. sam ne hebe 5% črncev, teh, onih, laolala...pač majo mal vladavine..vstavi poljubno.

globalno
vse te demokrate v naši deželici, skupaj z ostalimi eu demokrati in balkanci bi srtpal na...15 goloih otokov. zakaj? čemu bi se mi odpiral različnim kulturam, ko pa za 500 do 5000 jurjov dobiš all inclusive teden dopusta pa glej kulture. pržgi discovery, travel..vzam knjigo, pa se uči. tukaj smo mi, naša kultura, naše vedenje. po naših merilih je ninđa bizarna, ampak smo tok demokratični, da jo an cesti dovolimo. v ustanovah, državnih bi prepovedal, v privat pa po želji. pa ne vladavina vere. vladavina naroda, kulture regije itd. ne vidim razlike med tem in arabskim svetom. povsod vlada en interes. samo mi smo za denar prodali interes ohranjanja lastne kučlture.

pa pod mi sem mislil vse staroselce v vseh regijah sveta, pod vi pa vse, ki v te regije prihajajo. so priseljenci, politični, ekonomski, vojni, ampak priseljenci. fk cazin šal naj visi doma, fk partizav v kleti, po svetu pa naj hodu primeren okolju. če mu ne paše, karta in gremo.
demokratizacija nas ubija takoj za emancipacijo. osnovna pravila pozabljamo. vemo, da ne smemo posegat v okokje gamsa, medveda, risa, v barje, v triglavski park, a v našo deželeco, kranjski park, pa lahko posega vsak prišlek s svojimi forami. e to ne gre. ni prav da gre.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

ok. torej na vzhodu se ji zgodi neki, karkol pač že, je v skladu z verskim prepričanjem, ki tam vlada. popolnoma se strinjam in čista resnica.
tam nimajo demokracije in je tudi ne azglašajo. popolnoma in čista resnica.

zdej smo pa kle. jaz sem demokratičen. sam pr men ninđa ne bo nikol delala, šiptar tut ne, od šipca ne bom kupu nič in đamiji bo napsrotoval do zadnjega. sem demokratičen, sam ne pa 100%. ne vlada pa pri men vera, ne demojkracija, ampak prezir do kretenizma, neprilagojenosti predvsem pa mal likal patriotizma.

kje sem sedja jaz diskriminatoren?

greva čez, v ameriko. tut tam je demokracija. denmokratična do konca. sam ne hebe 5% črncev, teh, onih, laolala...pač majo mal vladavine..vstavi poljubno.

globalno
vse te demokrate v naši deželici, skupaj z ostalimi eu demokrati in balkanci bi srtpal na...15 goloih otokov. zakaj? čemu bi se mi odpiral različnim kulturam, ko pa za 500 do 5000 jurjov dobiš all inclusive teden dopusta pa glej kulture. pržgi discovery, travel..vzam knjigo, pa se uči. tukaj smo mi, naša kultura, naše vedenje. po naših merilih je ninđa bizarna, ampak smo tok demokratični, da jo an cesti dovolimo. v ustanovah, državnih bi prepovedal, v privat pa po želji. pa ne vladavina vere. vladavina naroda, kulture regije itd. ne vidim razlike med tem in arabskim svetom. povsod vlada en interes. samo mi smo za denar prodali interes ohranjanja lastne kučlture.

pa pod mi sem mislil vse staroselce v vseh regijah sveta, pod vi pa vse, ki v te regije prihajajo. so priseljenci, politični, ekonomski, vojni, ampak priseljenci. fk cazin šal naj visi doma, fk partizav v kleti, po svetu pa naj hodu primeren okolju. če mu ne paše, karta in gremo.
demokratizacija nas ubija takoj za emancipacijo. osnovna pravila pozabljamo. vemo, da ne smemo posegat v okokje gamsa, medveda, risa, v barje, v triglavski park, a v našo deželeco, kranjski park, pa lahko posega vsak prišlek s svojimi forami. e to ne gre. ni prav da gre.

hands_clapping.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
tael k ploska je pa zihr pohorc..lej kake lopate ma..skor ka jaz..

a veš kaj je prednost tolkšnih rok?
rit vedno celo zagrabiš.

slabost?
tut c košarca je mala.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.151
-8.779
113
Softi, saj demokracija ne pomeni, da bi mi morali trpeti nindže itd
wink-1.gif
Če se večina odloči, da nima nindža kaj iskati za pultom v banki, jo tam ne bo-to je demokracija.
Jasno, če se večina odloči, da bo podpirala bedaste navade priseljencev, se jih bo pač podpiralo.

Čeprav to kar imamo ni glih čist demokracija, ampak nekaj približno podobnega temu.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
in kaj imamo...dejmo đamijo...ker večina itak ne zna stoje scat, kaj šele odločat o pomebnih zadevah
pa s evečina odloč dejmo to, pa on

tko k je varuh človekov, pa zdrvanikovih, pa ovih in onih pravic bi mogu bit..varuh kultrurne dediščine, varuh nacional interesa.

ne pa da se o tem serje k hočeš podret staro bajto al pa prodat mercator.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Dej izi reci, da v življenju nisi spil kapljice alkohola.
Dej reci, da se vsaka ramazan postiš tako kot je treba.
Dej reci, da moliš 5x na dan - VSAK DAN.
Dej reci, da širiš vero (tako kot mora vsak pravi vernik, po Koranu)
.
.
.
.

Torej, si PRAVI MUSLIMAN???

Edini, ki naj bi se RES držali, so teli... verjamejo v izvorno obliko islama in dobesedno sledijo koranu, v demokracijo ne verjamejo in želijo šeriatsko pravo...no, evo, ti se držijo kot je treba, ostalo je pa bolj eazy. So tudi jasno nakazali, kaj mislijo o islamski skupnosti v Sloveniji...
smile-1.gif
Imajo pa tudi spletno stran Link

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Kako niso, če sem ti malo prej povedal, da so?

Glej, lahko eno in isto stvar tupiš kolikor ti paše pa ne bo postala resnica. Razumeš?

Se pravi, če Srb požge džamijo, je to verski terorizem, če pa to naredijo muslimani bilo katere vrste pa je to nekaj samoumevnega, ker tako mora biti zaradi njihovega trpljenja? Bravo, to je to. Dno dna.

126.tic

Cerkve so pozigali ,ker pripadajo SPC.....Nniso pozigali cerkve RKC...... torej ni bil Haranje muslimanov ali napad proti kristijanom? Razumes? Zakaj so malce nadrkani na SPC pa zagotovo ves. Napad je verski ce ga motivira vere. Ce ga motivira karkoli drugega potem ni verski napad. Ni vazno kdo ali kaj je napadalec.

Ce zelis konkretno..... Glede na to da je SPC aktivno sodelovala pri rusenju vsaj 600 dzamij, smrti vsaj 100.000 muslimanov, kraji premozenja (tudi lastnega naroda), posilstvih (tudi sam vrh SPC) je moraliziranje o tem rahlo ...