turška vojska, vsaj njeni častniki, sovražijo klerikalce in so varuhi sekularne državeCitat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kmalu bo in to zato ker imamo Slovenci in Srbi izdajalce med nami! Čim bo, bodo turki zrasli, takrat pa se bom jaz osebno vam kvazi liberalcem in levim najbolj smejal. Zapomnite si oni sovražijo ateiste!
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kmalu bo in to zato ker imamo Slovenci in Srbi izdajalce med nami! Čim bo, bodo turki zrasli, takrat pa se bom jaz osebno vam kvazi liberalcem in levim najbolj smejal. Zapomnite si oni sovražijo ateiste!
Šeherzado, brez nanula, si mel kje pri roki?Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Tega sem se v arabskih državah tolk naposlušal, da me ne moti več niti toliko, kolikor me nabijanje zvoncev iz turnov.
Pač eni zvonijo, eni pojejo, vsi pa kličejo ovce.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Če bi hotli naredit res foro, bi moral ob pol petih šestih zjutraj to zašpilat, ne pa ob 10 zvečer.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Kaj pa pravzaprav poje?
Kaj je tistole, "Namaz je bolji od spavanja"?
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Kaj je tistole, "Namaz je bolji od spavanja"?
Citat:
Uporabnik baldrick pravi:
Nisem musliman ampak molitve in pozivi k molitvam imajo muslimani to zelo lepo spesnjeno. Se spomnim ene noči v eni vas v BIH kok je blo to lepo poslušat.
To je kot z zvonovi.Citat:
Uporabnik baldrick pravi:
Nisem musliman ampak molitve in pozivi k molitvam imajo muslimani to zelo lepo spesnjeno. Se spomnim ene noči v eni vas v BIH kok je blo to lepo poslušat.