Mi smo bili v zagrebu kak mesec dni nazaj... Cena je res super glede na ljubljano (ali sploh tujino - na Dunaju pride 16,50 eur za enega)... Za dva odrasla sma dala mislim da 6,9 eur, otroci do mislim da 6 let imajo brezplačno... V LJ bi dala samo za enega več...
No vglavnem, meni je zagreb OK (sploh zaradi še-ne 2 letne hčerkice, ki je tam brez problema sama hodila), ni pa neki presežek, še sploh zaradi živali, ki smo jih (zelo) pogrešali.
Živali, ki smo jih pogrešali (torej živali, ki jih preverjeno nimajo - smo vprašali delavce): žirafa, tiger, slon, pa še mogoče bi se našla katera... Pande, pingvinov in podobne eksotike tako ali tako ni za pričakovat
Imajo pa ostale živali, tako da je vseeno vreden ogleda, vsaj po mojem mnenju.
No vglavnem, meni je zagreb OK (sploh zaradi še-ne 2 letne hčerkice, ki je tam brez problema sama hodila), ni pa neki presežek, še sploh zaradi živali, ki smo jih (zelo) pogrešali.
Živali, ki smo jih pogrešali (torej živali, ki jih preverjeno nimajo - smo vprašali delavce): žirafa, tiger, slon, pa še mogoče bi se našla katera... Pande, pingvinov in podobne eksotike tako ali tako ni za pričakovat
Imajo pa ostale živali, tako da je vseeno vreden ogleda, vsaj po mojem mnenju.