-70Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
e vidš softi... daš na -15 pa ni več tko drago... wewatchingyou lih tale "kanta" od 25L je draga... 1,2€/l... softi bi dobu pa za 0.85€/L...
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Če bojo naslednji teden temperature take kot napovedujejo (krepko pod -10)..ne bo od redčenih zadev popolnoma nič.
Je boljše prej s šlavfom potegnit mešungo ven in jo shranit za kasneje..in vlit noter čisto tekočino..ter seveda našpricat prednjo in zadnjo šipo, da se zamenja tekočina še v cevkah..ker če zmrzne na šobi ali cevki (kar je klasika) ti nobena vodica v rezervoarju ne pomaga..
Vsaj moje izkušnje so take
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Če bojo naslednji teden temperature take kot napovedujejo (krepko pod -10)..ne bo od redčenih zadev popolnoma nič.
Je boljše prej s šlavfom potegnit mešungo ven in jo shranit za kasneje..in vlit noter čisto tekočino..ter seveda našpricat prednjo in zadnjo šipo, da se zamenja tekočina še v cevkah..ker če zmrzne na šobi ali cevki (kar je klasika) ti nobena vodica v rezervoarju ne pomaga..
Vsaj moje izkušnje so take
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne vem pa kako kurite 8 litrov tega na teden.
Jaz imam posodo za tekočino za pranje stekel veliko za recimo nekje okoli 5l kar se mi zdi kar veliko oz. definitivno ne malo ampak, ko imam prižgane luči (ne dnevne) mi šobe za pranje luči zaradi visokega pritiska porabijo 10x več tekočine, kot jo gre v istem času na stekla. Če hočem šparat s tem je potebno ugasnit luči ter šele nato začeti prati vetrobransko steklo.
Tako da 8l na teden v slabem vremenu oz. pri vlažni cesti ter brez padavin (kar ti najbolj umaže steklo) v bistvu zame ni nič :\
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sem pa ob nakupu naredil test, in je zadeva po "recepturi" zmrznila
Probajte še z ostalimi vitrexi. Naredite koncentracijo recimo za -20, v politrsko steklenico in v skrinjo na -18 za dan ali dva. Pa boste videli ali bo tekočina, kaša, ali led v steklenici po dveh dneh. Pri meni je bila kaša
Citat:
Uporabnik seba81 pravi:
Kupim na Agip-u, cene nevem na pamet, je pa do -70°C
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Pri mojem ex touringu sem samo na hitro ruknil "palčko" za pranje in je špricalo le na vetrobransko steklo, drugače pa ti vsak tretji daljši pritisk na "palčko" vklopi še pranje žarometov. Probaj, boš videl da deluje.